EN

Microsoft Windows 8

Podrobná užívateľská príručka

Ondřej Bitto


Windows 8 zo série najobľúbenejších užívateľských príručiek
Chcete ovládnuť Windows 8? Radi by ste sa v krátkom čase naučili naplno využívať nové funkcie? Prestupujete zo starších verzií Windows a chcete sa rýchlo zžiť s novým ovládaním osmičiek? Tento sprievodca vám poskytne všetky informácie o inštalácii, ovládaní, nastavení a predovšetkým využití Windows 8 k efektívnej a bezproblémovej práci, zábave a komunikácii. S názornými postupmi krok za krokom sa rýchlo naučíte presne to, čo budete ku každodennému používaniu vášho operačného systému potrebovať.

Informácie

Žáner Windows
Jazyk slovenčina
Počet strán 328
EAN 9788025137888
Dátum vydania 26.11.2012
Vek od 15
Formát 167x225 mm
Vydavateľstvo COMPUTER PRESS
Hmotnosť 0,52
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Chcete ovládnuť Windows 8? Radi by ste sa v krátkom čase naučili naplno využívať nové funkcie? Prechádzate zo starších verzií Windows a chcete sa rýchlo zžiť s novým ovládaním „osmičiek“? Sprievodca z najobľúbenejšieho radu užívateľských príručiek v Slovenskej republike vám poskytne všetky informácie o inštalácii, ovládaní, nastavení a najmä využití Windows 8 na efektívnu a bezproblémovú prácu, zábavu a komunikáciu. S názornými postupmi sa krok za krokom naučíte presne to, čo budete pri každodennom používaní vášho operačného systému potrebovať. Navyše môžete k listovaniu príručky pristupovať dvomi základnými spôsobmi: veľmi dobre poslúži ako referenčná príručka, zároveň sa však jej úplným preštudovaním môže začínajúci užívateľ stať profesionálom v ovládaní Windows a jeho konfigurácií.

Príručka sa okrem iného venuje týmto témam:

- Prevratné nové ovládanie a práca so systémom

- Tvorba a správa užívateľských účtov

- Nastavenie, prispôsobenie a zrýchlenie systému

- Hudba, video, fotky, televízia v počítači

- Vytvorenie drôtovej a bezdrôtovej domácej siete

- Prepojenie Windows s mobilnými zariadeniami

- Internet Explorer – záložky, RSS, akcelerátory, výstrižky

- Správa počítača pomocou príkazového riadku

Táto príručka je pokračovateľom radu príručiek k predchádzajúcim verziám Windows, ktoré sa ako najobľúbenejšie publikácie k to­muto systému stali pomocníkom pre viac ako 250 000 užívateľov.

O autorovi:

Ondřej Bitto je vo svete internetu a počítačov známym autorom. Na svojom konte má knihy o Windows 7 a Windows Vista a publikácie zaoberajúce sa bezpečnosťou a šifrovaním dát. Okrem toho aktívne spolupracuje so servermi

Jnp.cz a Živě.cz a odborné články publikuje aj v časopise Computer.

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM