EN

Kam si zmizla, Bernadette!

Maria Sempleová


Zábavná spoločenská satira o možno bláznivejšej rodine, než je tá vaša!
Nedbanlivo vtipná kniha o dievčati, ktoré na vlastnú päsť pátra, kam sa podela jej matka. Bernadette Foxová zmizla po tom, čo jej pätnásťročná dcéra Bee priniesla zo školy samé jednotky a začala sa dožadovať sľúbenej odmeny: rodinného výletu do Antarktídy. Pred čitateľom sa postupne rozohráva neskutočne pútavý román o jednej vskutku výnimočnej rodine, v ktorej sa potvrdzuje, že genialita často hraničí s vyšinutosťou...

Informácie

Jazyk slovenčina
Originálny názov Where would you go, Bernadette
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 328
EAN 9788025903025
Dátum vydania 15.9.2014
Vek od 15
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo PLUS
Hmotnosť 0,425
Typ kniha
Väzba viazaná s papier. poťahom s lam. prebal

Nedbanlivo vtipná kniha o dievčati, ktoré na vlastnú päsť pátra, kam sa podela jej matka. Bernadette Foxová zmizla po tom, čo jej pätnásťročná dcéra Bee priniesla zo školy samé jednotky a začala sa dožadovať sľúbenej odmeny: rodinného výletu do Antarktídy.

Lenže nekonvenčná architektka Bernadette trpí akútnou agorafóbiou – jej alergia na mesto a ľudí vôbec zašla tak ďaleko, že za ňu všetko vybavuje virtuálny asistent v Indii. A cesta na koniec sveta? To je dosť problém, a tak sa radšej vytratila.

Bee sa ale rozhodne nemieni vzdať. Na to, aby sa matke dostala na stopu, používa e-mailové správy, verejné listiny, najrôznejšie informácie aj matkinu tajnú korešpondenciu s psychiatričkou.

A pred čitateľom sa postupne rozohráva neskutočne pútavý román o jednej vskutku výnimočnej rodine, v ktorej sa potvrdzuje, že genialita často hraničí s vyšinutosťou...

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Maria Sempleová

Maria Sempleová

Maria Sempleová je americká spisovatelka a televizní scenáristka. Autorsky se podílela kupříkladu na oblíbených seriálech a sitkomech Beverly Hills, 90210, Jsem do tebe blázen, Správná Susan nebo Ellen. Její román Kde se touláš, Bernadetto vyvolal díky svému svěžímu humoru a neotřelé formě naprostou senzaci a dlouhou dobu se držel v žebříčcích bestsellerů. Maria Sempleová s dcerou Poppy a přítelem žije v Seattlu. V roce 2007 byl díky angažmá rodičů v ochraně obojživelníků po jejich dceři pojmenován nově objevený druh létající žáby pouchalka Poppyina.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM