EN

Hotel v Paríži: izba č. 1

Emma Marsová


Francúzska odpoveď na Fifty Shades
Šarmantná Francúzka Annabelle chce skončiť s prácou spoločníčky, pretože sa bude vydávať. Jej budúci manžel David je vplyvný a bohatý muž a o jej práci nič netuší. Na poslednej schôdzke Annabelle s hrôzou zistí, že jej klientom je charizmatický Louis, Davidov brat. Po tomto stretnutí dostáva pozvania na intímne stretnutia do hotela Charmes, kde musí splniť niektorú z erotických predstáv neznámeho milenca, ktorý úzkostlivo skrýva svoju totožnosť...

Informácie

Číslo dielu 1
Jazyk slovenčina
Originálny názov Hotelles: Chambre 1
Pôvodný jazyk francúzština
Počet strán 640
EAN 9788075050212
Dátum vydania 1.12.2014
Vek od 18
Formát 145x205 mm
Vydavateľstvo XYZ
Hmotnosť 0,85
Typ kniha
Väzba viazaná s papier. poťahom s lam. prebal

Prvý diel erotickej trilógie je francúzskou „odpoveďou“ na Päťdesiat odtieňov sivej.

Šarmantná Francúzka Annabelle chce skončiť s prácou spoločníčky, pretože sa bude vydávať. Jej budúci manžel David je vplyvný a bohatý muž a o jej práci nič netuší. Na poslednej schôdzke Annabelle s hrôzou zistí, že jej klientom je charizmatický Louis, Davidov brat. Po tomto stretnutí dostáva pozvania na intímne stretnutia do hotela Charmes, kde je každá izba venovaná nejakej známej francúzskej kurtizáne, a musí splniť niektorú z erotických predstáv neznámeho milenca, ktorý úzkostlivo skrýva svoju totožnosť.

Je to Louis? Čo by na to povedal budúci manžel?!

Šteklivý román Hotel v Paríži: izba č. 1 je dokonalou kombináciou romantiky a erotiky. Zaplaví všetky zmysly horúcimi predstavami, ktoré strhnú do hlbín nepreskúmanej rozkoše. Kto by nepodľahol...?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Hotel v Paríži"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM