EN

Búrka – Uväznený v čase

Julie Cross


Prítomnosť, Jackson Meyer je normálny mladý chalan - študuje, má priateľku... Má však schopnosť, o ktorej mnohí ľudia iba snívajú. Dokáže cestovať v čase do minulosti. Nedokáže meniť ani ovplyvňovať budúcnosť, môže len znovu prežiť to, čo sa už stalo. Jedného dňa do Jacksonovho života vtrhnú dvaja neznámi muži a v zápase je jeho priateľka Holly smrteľne zranená. Jackson v zúfalstve skočí o dva roky späť. Nedokáže sa však vrátiť do súčasnosti. Je uväznený. Stojí tvárou v tvár "Nepriateľom času".

Informácie

Žáner fantasy
Číslo dielu 1
Jazyk slovenčina
Originálny názov Tempest
Séria Búrka
Počet strán 332
EAN 9788080897062
Dátum vydania 15.10.2013
Vek od 15
Formát 135x203 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,28
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Prítomnosť, rok 2009. Jackson Meyer je normálny mladý chalan - študuje, má priateľku...

Má však schopnosť, o ktorej mnohí ľudia iba snívajú. Dokáže cestovať v čase do minulosti. Nedokáže meniť ani ovplyvňovať budúcnosť, môže len znovu prežiť to, čo sa už stalo.

Jedného dňa do Jacksonovho života vtrhnú dvaja neznámi muži a v zápase je jeho priateľka Holly smrteľne zranená. Jackson v zúfalstve skočí o dva roky späť do roku 2007. Nedokáže sa však vrátiť do súčasnosti. Je uväznený. Stojí tvárou v tvár "Nepriateľom času", ktorí ho prenasledujú. Čo všetko je ochotný obetovať pre záchranu svojich blízkych a možno aj celého sveta? Aké tajomstvá obklopujú jeho život?

Ďalšie tituly z rady "Búrka"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM