EN

Spáčka a vřeteno

Neil Gaiman


Neobyčejná pohádka o černé magii.
Neobyčejná pohádka, která začíná jako každá jiná, nás nakonec překvapí. Spřádá se z nití černé magie, která se kroutí a stáčí a pableskuje a září, a nikdo tu nečeká, až se objeví šlechetný princ na věrném oři. Moderní, nápaditá variace na pohádky o Šípkové Růžence a Sněhurce.

Informácie

Jazyk čeština
Originálny názov The Sleeper and the Spindle
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Viktor Janiš
Počet strán 72
EAN 9788000040998
Dátum vydania 23.11.2015
Vek od 7
Formát 163x238 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Hmotnosť 0,359
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Neobyčejná pohádka o černé magii.

Královnině zemi bylo ono království vzdušnou čarou nejblíže, ale přes horský hřbet, který sloužil jako hranice mezi těmito dvěma královstvími, nedokázaly přelétnout ani vrány.

Možná si myslíte, že ten příběh znáte. Vystupuje v něm mladá královna, která se má vdávat. Dále pár dobrých, statečných, houževnatých trpaslíků, hrad zarostlý trním a princezna, kterou čarodějnice proklela, aby spala navěky.

Jenže tady nikdo nečeká, až se objeví šlechetný princ na věrném oři. Tahle pohádka se spřádá z nití černé magie, která se kroutí a stáčí a pableskuje a září. Královna by si snad mohla vysloužit hrdinské ostruhy, pokud princezna potřebuje zachránit…

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Neil Gaiman

Neil Gaiman

Neil Gaiman je britský scenárista a spisovatel. Je držitelem desítek ocenění za literaturu, včetně několika cen Nebula a Hugo, a komiksy, například 19 komiksových "Oskarů" Eisner Awards. Jako jediný komiks v historii vyhrál jeho Sandman World Fantasy Award (než porota změnila pravidla, aby cena byla jen literární). Gaiman se narodil v britském Portchesteru. Koncem 80. let odtud odešel do USA s celou vlnou britských komiksových autorů. Světově proslul svou komiksovou sérií Sandman. Napsal i řadu románů a povídek z pomezí sci-fi, fantasy, pohádek a mytologie.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM