EN

Votrelci z Minecraftu

Petr Heteša


Oba svety sa nebezpečne prelínajú... Chlapci z kvinty sú naozaj nadšení, keď dostanú od miestnych vývojárov hier novú verziu Minecraftu na vyskúšanie.
Oba svety sa nebezpečne prelínajú... Chlapci z kvinty sú naozaj nadšení, keď dostanú od miestnych vývojárov hier novú verziu Minecraftu na vyskúšanie. Lenže to ešte netušia, že hra zavíri školský server a začnú sa diať naozaj čudné veci. Stretnúť na chodbe školy niekoho, kto tam evidentne nepatrí, je určite šok. Tým skôr, keď je to creeper. Ako ale premôcť zradného Kúzelníka a prekonať ostatné nástrahy Minecraftu?

Informácie

Jazyk slovenčina
Pôvodný jazyk čeština
Séria Minecraft
Počet strán 288
EAN 9788026409403
Dátum vydania 16.11.2015
Vek od 10
Formát 145x205 mm
Vydavateľstvo CPRESS
Hmotnosť 0,4
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Oba svety sa nebezpečne prelínajú...

Chlapci z kvinty sú naozaj nadšení, keď dostanú od miestnych vývojárov hier novú verziu Minecraftu na vyskúšanie. Lenže to ešte netušia, že hra zavíri školský server a začnú sa diať naozaj čudné veci.

Stretnúť na chodbe školy niekoho, kto tam evidentne nepatrí, je určite šok. Tým skôr, keď je to creeper.

Počas filmovej noci, kedy žiaci kvinty a sexty trávia celú noc v škole premietaním filmov (a balením dievčat), sa ukáže, že to nie je jediný mob, ktorý sa z hry dostal von. Miro a jeho spoluhráči sa spočiatku snažia túto skutočnosť utajiť a dať všetko zase do poriadku. Majú však silného protivníka. Hru začal ovládať úplne nový mob, Kúzelník, ktorý má úplne opačné úmysly. Suterén školy a minecraftová jaskyňa sa tak stávajú bojiskom, kde už nejde len o to, upokojiť vydesené spolužiačky, ale odvrátiť inváziu skeletov, spiderov, endermanov a creeperov do pozemského sveta.

Ako ale premôcť zradného Kúzelníka a prekonať ostatné nástrahy Minecraftu?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Minecraft"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Petr Heteša

Petr Heteša

Petr Heteša je autor více než dvaceti knih pro dospělé a mládež. Tento nadaný architekt a designér je jedním ze zakladatelů českého kyberpunku a vybudoval si silnou pozici především na poli českého sci-fi thrilleru. Jeho příběhy se odehrávají v nepříliš vzdálené budoucnosti a mixují akční noir detektivky psané chandlerovským stylem se světem zahlceným vyspělými technologiemi. Autorova první kniha pro děti Zajatci Minecraftu se stala nejprodávanější knihou roku. Za své povídky získal v letech 2001 a 2002 cenu Karla Čapka. V roce 2016 obdržel cenu České akademie SFFH (Science fiction, fantasy a horor) v kategorii nejlepší původní povídka (Psí oči).
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM