EN

Mezihvězdný expres

Philip Reeve


„Pojď se mnou, Zene Starlingu,“ řekla dívka v červené pláštěnce. Ale odkud znala jeho jméno? Mezihvězdné expresy jsou inteligentní vlaky, které brázdí galaxii prostřednictvím Velké Sítě.

Informácie

Žáner sci-fi
Jazyk čeština
Originálny názov Railhead
Počet strán 304
EAN 9788025236642
Dátum vydania 1.3.2016
Vek od 12
Formát 148x207 mm
Vydavateľstvo Egmont
Hmotnosť 0,34
Typ kniha
Väzba brožovaná šitá s chlopňami

„Pojď se mnou, Zene Starlingu,“ řekla dívka v červené pláštěnce. Ale odkud znala jeho jméno?

Mezihvězdné expresy jsou inteligentní vlaky, které brázdí galaxii prostřednictvím Velké Sítě. Cestuje jimi i Zen Starling, bezvýznamný uličník z planety Klín. Na jednom ze svých výletů na okolní světy se Zen setká s neznámou dívkou v červené pláštěnce. Dívka se jmenuje Nova a vyjde najevo, že ji za Zenem poslal záhadný cizinec jménem Raven. Ten od Zena žádá, aby se společně s Novou vloudil do vlaku samotného vládce Velké Sítě a přinesl odtamtud tajemný umělecký předmět. Zen úkol přijímá a vydává se na cestu. Netuší však, kam až ho jeho cesta zavede ani co všechno ho na ní čeká…

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Philip Reeve

Philip Reeve

Philip Reeve sa narodil v roku 1966 v anglickom Brightone. Po ukončení štúdia pracoval niekoľko rokov ako kníhkupec a následne sa začal živiť ako profesionálny ilustrátor. Prvý väčší úspech mu priniesli ilustrácie k populárnej sérii Hrôzostrašná história. Neskôr sa začal venovať aj písaniu a zakrátko sa stal jedným z najoceňovanejších autorov detských kníh. Philipova nekonečná fantázia, ktorú uplatňuje najmä vo futuristických víziách, mu vyniesla prezývku novodobý Jules Verne. Za knihu Smrteľné stroje získal hneď dve prestížne ocenenia Nestlé Smarties Book Prize a nomináciu na Whitbread Book Award. Štvordielna séria Smrteľné stroje rozpráva o peripetiách Toma Natsworthyho a Hester Shawovej, dvoch mladých dobrodruhov v postapokalyptickom svete obývanom pohyblivými mestami, ktoré sa navzájom požierajú. Philip Reeve žije so svojou manželkou a synom v meste Dartmoor.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM