EN

Traja mušketieri B1/B2 (FJ-SJ)

francúžština / slovenčina

Andrea Barickmanová


Učte sa francúzsky s Athosom, Porthosom, Aramisom a D'Artagnanom
Zlepšite svoju francúzštinu a prežite zároveň napínavé dobrodružstvá s d’Artagnanom, bojujúcim na strane kráľa proti intrigujúcemu kardinálovi Richelieuovi. Kniha opisuje pestré životné osudy gaskonského šľachtica a jeho priateľov, troch mušketierov Athosa, Porthosa a Aramisa. Zrkadlový text vo francúzštine a slovenčine oproti sebe umožňuje kontrolu, či ste textu správne porozumeli. Dopĺňajú ho komentáre zaujímavých jazykových javov a preklad vybraných slovíčok.

Informácie

Jazyk francúzština
Pôvodný jazyk čeština
Počet strán 136
EAN 9788056603994
Dátum vydania 13.4.2018
Vek od 12
Formát 145x205 mm
Vydavateľstvo EDIKA
Hmotnosť 0,23
Typ kniha + CD audio, MP3
Väzba brožovaná lepená

Zlepšite svoju francúzštinu a prežite zároveň napínavé dobrodružstvá s d’Artagnanom, bojujúcim na strane kráľa proti intrigujúcemu kardinálovi Richelieuovi.

Veď Traja mušketieri, Les Trois Mousquetaires, patria medzi najznámejšie romány francúzskeho spisovateľa Alexandra Dumasa staršieho! Kniha opisuje pestré životné osudy gaskonského šľachtica a jeho priateľov, troch mušketierov Athosa, Porthosa a Aramisa.

Vybrané príbehy sme zjednodušili tak, aby boli zrozumiteľné pre mierne pokročilých študentov. Navyše zrkadlový text vo francúzštine a slovenčine oproti sebe umožňuje kontrolu, či ste textu správne porozumeli. Dopĺňajú ho komentáre zaujímavých jazykových javov a preklad vybraných slovíčok.

Kompletný francúzsky text nahrala francúzsky hovoriaca rodnou rečou. Precvičíte si tak svoju schopnosť porozumieť hovorenému jazyku.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM