EN

Zlá Cica 3: Zlá Cica verzus strýko Albert

Nick Bruel


Strážiť zlú Cicu? Nočná mora!
Pripravte sa na poriadny chaos! Majitelia zlej Cice a Hava odišli na celý týždeň preč, a tak svojich miláčikov nechali so starým dobrým strýkom Albertom, ktorý sa má o nich zatiaľ starať. Ale ako to zvládne? Pomôžu mu jeho slávne rady? Naozaj vie o mačkách všetko? A dokáže vôbec prežiť? Je tu tretí príbeh zlej Cice, plný zúbkov, pazúrikov a prskania. A máte sa na čo tešiť, pretože dobrácka nešikovnosť strýka Alberta v kombinácii s náladovosťou zlej Cice sa postarajú o skvelú zábavu!

Informácie

Ilustrátor Nick Bruel
Číslo dielu 3
Jazyk slovenčina
Originálny názov Bad Kitty vs Uncle Murray
Pôvodný jazyk angličtina
Séria Zlá Cica
Počet strán 160
EAN 9788056612071
Dátum vydania 30.8.2019
Vek od 7
Formát 140x203 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,25
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Strážiť zlú Cicu? Nočná mora!

Pripravte sa na poriadny chaos! Majitelia zlej Cice a Hava odišli na celý týždeň preč, a tak svojich miláčikov nechali so starým dobrým strýkom Albertom, ktorý sa má o nich zatiaľ starať. Ale ako to zvládne? Pomôžu mu jeho slávne rady? Naozaj vie o mačkách všetko? A dokáže vôbec prežiť?

Je tu tretí príbeh zlej Cice, plný zúbkov, pazúrikov a prskania. A máte sa na čo tešiť, pretože dobrácka nešikovnosť strýka Alberta v kombinácii s náladovosťou zlej Cice sa postarajú o skvelú zábavu!

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Zlá Cica"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Nick Bruel

Nick Bruel

Nick Bruel je americký ilustrátor a autor kníh pre deti. Jeho najznámejšou sériou je Zlá cica. Mnohé jeho knihy sa stali bestsellermi podľa magazínu The New York Times. Zbiera zásobníky na cukríky PEZ a pestuje paradajky na svojom zadnom dvorčeku. Spolu s manželkou a mačkou žije v Tarrytowne.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM