EN

Červená tigrica

Amélie Wen Zhao


Pokračovanie úžasnej fantasy série Krvavá dedička
Ana je poslednou právoplatnou dedičkou trónu, o ktorý ju pripravila šialená spriaznená Morganya. Tá plánuje vyhubiť každého, kto doteraz utláčal ľudí ovládajúcich obávanú mágiu. Ana sa tomu snaží všemožne zabrániť a vybudovať armádu spojencov, ktorí jej pomôžu získať späť ríšu aj trón. Po jej boku stojí nebezpečný Ramson. Pohyboval sa však v tieňoch podsvetia pridlho na to, aby mu Ana otvorila srdce. Vydá sa Ana za hlasom svojho srdca, aj keď to bude znamenať, že sa svojej ríši a dedičstvu otočí chrbtom?

Informácie

Ilustrátor Micaela Alcaino
Číslo dielu 2
Jazyk slovenčina
Originálny názov Red Tigress
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Ivana Cingelová
Počet strán 416
EAN 9788056624418
Dátum vydania 29.10.2021
Vek od 15
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo COOBOO
Hmotnosť 0,41
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená s chlopňami

Pokračovanie úžasnej fantasy série Krvavá dedička.

Strhujúce čítanie pre fanúšičky Trónu zo skla, Vranej šestky a Červenej kráľovnej!

Ana je poslednou právoplatnou dedičkou trónu, o ktorý ju pripravila šialená spriaznená Morganya. Tá plánuje vyhubiť každého, kto doteraz utláčal ľudí ovládajúcich obávanú mágiu. Ana sa tomu snaží všemožne zabrániť a vybudovať armádu spojencov, ktorí jej pomôžu získať späť ríšu aj trón. Po jej boku stojí nebezpečný Ramson. V jeho očiach Ana osvetľuje cestu k lepším zajtrajškom a len kvôli nej túži byť lepším človekom. Pohyboval sa však v tieňoch podsvetia pridlho na to, aby mu Ana otvorila srdce. Aj keď v Ramsonovi horia stále vrúcnejšie city voči Ane, ich výprava neznámymi vodami Bregonu ich oboch bude stáť priveľa. Ramsona dobieha minulosť a Anu desí budúcnosť. Vydá sa mladá dedička za hlasom svojho srdca, aj keď to bude znamenať, že sa svojej ríši a dedičstvu otočí chrbtom?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Krvavá dedička"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Amélie Wen Zhao

Amélie Wen Zhao

Amélie Wen Zhao má korene v Číne, narodila sa v Paríži a detstvo prežila v Pekingu. Písanie zbožňovala už od škôlky. Rada sa ponára sa do nových svetov a kultúr. Žije v New Yorku, cez deň pracuje vo finančníctve, no po nociach sa utieka do svojich knižných svetov. Amélie chce svojou tvorbou podporovať čitateľov, aby boli odvážni a silní. Do young adult literatúry sa usiluje priniesť nové témy z rôznych kultúr, čo sa odzrkadľuje v jej debutovej sérii Krvavá dedička.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM