EN

Spoločenstvo čarovných jednorožcov

Selwyn E. Phipps


Spoločenstvo čarovných jednorožcov existuje už celé stáročia. Venuje sa skúmaniu, pochopeniu a ochrane jednorožcov. Utajená spoločnosť bola zahalená rúškom tajomstva – až doteraz. Táto oficiálna príručka dokumentuje niekoľko desaťročí výskumov a bádaní a pomáha nahliadnuť do sveta týchto fantastických bytostí. A konečne prináša dôkaz, že jednorožce a ich fascinujúce čaro sú skutočné.

Informácie

Jazyk slovenčina
Originálny názov The Magical Unicorn Society - Official Handbook
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 128
EAN 9788056612668
Dátum vydania 20.9.2019
Vek od 8
Formát 170x230 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Hmotnosť 0,56
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Spoločenstvo čarovných jednorožcov existuje už celé stáročia. Venuje sa skúmaniu, pochopeniu a ochrane jednorožcov. Utajená spoločnosť bola zahalená rúškom tajomstva – až doteraz.

Táto oficiálna príručka dokumentuje niekoľko desaťročí výskumov a bádaní a pomáha nahliadnuť do sveta týchto fantastických bytostí.

A konečne prináša dôkaz, že jednorožce a ich fascinujúce čaro sú skutočné.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť

Recenzia médii

fantasyknihy.multiverzum.sk - Spoločenstvo čarovných jednorožcov

Spoločenstvo čarovných jednorožcov združuje ľudí z celého sveta, ktorí milujú jednorožce. Úlohou jeho členov a členiek je zdokumentovať všetko, čo sa o týchto jedinečných bytostiach vie, a ochrániť ich, kedykoľvek sa dostanú do problémov. A my sa teraz môžeme stať jeho súčasťou tiež! Ako? Vďaka krásnej publikácii od Albatrosu, ktorá mapuje činnosť ľudí milujúcich jednorožce a všetky dostupné i...

zuzanaa8 - Spoločenstvo čarovných jednorožcov

Tiež radi čítate detské knihy? Ja som naposledy čítala práve tento ilustrovaný skvost o mojich milovaných jednorožcoch ( btw. viete ako vďaka nim vzniká dúha???). "Spoločenstvo čarovných jednorožcov" je nádherne ilustrovaný sprievodca (alebo inak povedané encyklopédia) o všetkých možných druhoch jednorožcov, spôsobe života, miestach ich výskytu, potrave ktorou sa živia a mnoho iných zaujímavých i...
NAPÍŠTE NÁM