EN

Mixtape

Jane Sanderson


První láska je jako song, který nemůžete dostat z hlavy
Daniel byl první kluk, který dal Alison kazetu s vlastním výběrem písniček. To však bylo dávno a Alison, která mu zmizela ze života bez rozloučení, už na něj skoro zapomněla. Když ji ale Daniel po třiceti letech našel přes Twitter a poslal odkaz na jejich oblíbenou písničku, stala se z ní zase roztančená šestnáctiletá holka. I přesto, že je dělí půlka světa, začnou si znovu vyměňovat písničky – a pak jeden z nich pošle zprávu, která všechno změní.

Informácie

Jazyk čeština
Prekladateľ Květa Palowská
Počet strán 448
EAN 9788026719823
Dátum vydania 6.5.2021
Vek od 18
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo MOTTO
Hmotnosť 0,541
Typ kniha
Väzba viazaná s papier. poťahom s lam. prebal

Daniel byl první kluk, který Alison dal kazetu s vlastním výběrem písniček. Ale to už bylo dávno a Alison, která mu zmizela ze života bez rozloučení, už na něj skoro zapomněla. Když ji ale Daniel po třiceti letech najde přes Twitter a pošle odkaz na jejich oblíbenou písničku, její tóny ji vrací zpět do jejich společné minulosti a z dospělé ženy se opět stává šestnáctiletá dívka, tančící v příliš těsných džínách na svůj oblíbený song. I přesto, že je dělí půlka světa, začnou si znovu vyměňovat písničky, dokud jeden z nich neporuší pravidla a pošle zprávu, která všechno změní.

Do písniček, které se objevují v knize a dokreslují příběh Alison a Daniela, se můžete zaposlouchat spolu s nimi. Seznam je k dispozici na Spotify: bit-ly/MixTapePlaylist, nebo na iTunes: bit.ly/MixTapeSongs.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Jane Sanderson

Jane Sanderson

Jane Sanderson je britská spisovateľka a novinárka. Vyštudovala anglický jazyk na univerzite v Leicesteri. Pracovala pre stanicu BBC Radio 4 ako producentka viacerých relácií. Je autorkou mnohých úspešných románov. Spisovateľkou sa chcela stať odjakživa, ale dlho naberala odvahu. Potom prišiel dobrý námet a kniha bola na svete. A potom už nevedela prestať. V slovenskom jazyku vyšiel jej román Výberovka. Rada prokrastinuje pri varení alebo pečení. Spolu s manželom a deťmi žije striedavo v rodinnom dome a hausbóte na kanáli Regent.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM