EN

Vtáčia konferencia - Neobyčajné deti slečny Peregrinovej

Ransom Riggs


Krehký mier, apokryfné varovanie. Chaos v srdci desivej búrky.
Jacoba poverili dôležitou úlohou – dopraviť najnovšiu členku rodiny Neobyčajných Noor Pradeshovú do bezpečia, ktoré jej môže poskytnúť len tajomná V. Noor sa týka prastaré proroctvo, ktoré predpovedá krvavú apokalypsu. Zachráň Noor a zachrániš budúcnosť Neobyčajných! Jacob má k dispozícii len zopár indícií, ako nájsť tajomnú V – najosobitejšiu a najmocnejšiu spoločníčku Jacobovho starého otca Abea. Lenže V sa skrýva a nechce, aby ju našli. Nikdy a nikto!

Informácie

Číslo dielu 5
Jazyk slovenčina
Originálny názov The Conference of the Birds
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Martina Fedorová
Počet strán 336
EAN 9788056628751
Dátum vydania 22.7.2022
Vek od 13
Formát 132x208 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,51
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Sú späť! Pretože od rozrobenej práce sa neodchádza. A od tej neobyčajnej už vôbec nie. Jakoba poverili dôležitou úlohou – dopraviť najnovšiu členku rodiny neobyčajných Noor Pradeshovú do bezpečia, ktoré jej môže poskytnúť len tajomná V. Noor sa týka prastaré proroctvo, ktoré predpovedá krvavú apokalypsu. Zachráň Noor a zachrániš budúcnosť Neobyčajných! Jacob má k dispozícii len zopár indícií, ako nájsť tajomnú V – najosobitejšiu a najmocnejšiu spoločníčku Jacobovho starého otca Abea. Lenže V sa skrýva a nechce, aby ju našli. Nikdy a nikto!

Všetko ešte viac komplikujú znepriatelené americké klany Neobyčajných, medzi ktorými hrozí vojna. V amerických zákutiach neobyčajného sveta sa skrýva nebezpečenstvo a neistota na každom kroku. Kam skôr skočiť? Čas nemilosrdne beží a Jacob i jeho priatelia musia rozlúštiť proroctvo a prísť celej veci na koreň! Uspejú aj tentoraz?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Neobyčajné deti slečny Peregrinovej"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Ransom Riggs

Ransom Riggs

Ransom Riggs vyrastal na Floride, no teraz je jeho domovom kraj neobyčajných detí Los Angeles. Bol vychovaný na pravidelnom prísune strašidelných príbehov a britskej komédii, čo pravdepodobne vysvetľuje, prečo píše takéto prazvláštne romány. Jeho séria o deťoch slečny Peregrinovej sa stala celosvetovým bestsellerom a vznikol podľa nej fantastický film. Patria do nej romány Domov pre neobyčajné deti slečny Peregrinovej, Bezduché mesto, Knižnica duší a Mapa dní. Autora môžete nájsť na Twitteri a Instagrame @ransomriggs.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM