EN

Třpytivá hodina

Iona Grey


Román o vášni, zármutku, ztrátě a tajemstvích. Od autorky bestselleru Dopisy, které nikdo nečetl.
Život Seliny Lennoxové je nekonečný večírek, který má jediný cíl: vyhnout se nudné budoucnosti, kterou jí naplánovali její bohatí rodiče. Jedné noci však vstoupí do jejího života chudý malíř Lawrence Weston a Selina si je jistá, že našla to, co celou dobu hledala – pravou lásku. Když ji však postihne tragédie, musí zvolit mezi tím, co je bezpečné, a tím, co je správné.

Informácie

Jazyk čeština
Originálny názov The Glittering Hour
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Milena Hordinová
Počet strán 440
EAN 9788025345870
Dátum vydania 30.1.2020
Vek od 17
Formát 145x205 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,566
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Novinka od autorky bestselleru Dopisy, které nikdy nečetl!

Selina Lennoxová patří ke zlaté mládeži. Její život je nekonečný večírek plný alkoholu a skandálů, který má jediný cíl: vyhnout se nudnému životu, který jí naplánovali rodiče.

Lawrence Weston je chudý malíř, který jedné noci nečekaně vstoupí do Selinina života, a ačkoliv si uvědomuje, že dívka jejího postavení nikdy nemůže být jeho, nedokáže ji opustit. Láska, kterou prožívají, je opravdová. Selina sní o šťastném životě po jeho boku, pak ale dojde k tragédii, která ji donutí učinit rozhodnutí, které je bezpečné, místo toho, které je správné…

Román o vášni, zármutku, ztrátě a tajemstvích, zasazený do období bouřlivých změn mezi dvěma světovými válkami.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Iona Grey

Iona Grey

Britská autorka Iona Grey vyštudovala anglický jazyk a literatúru na univerzite v Manchestri. Je posadnutá históriou a absolútne ju fascinujú osudy žien dvadsiateho storočia. K splneniu jej detského sna, stať sa spisovateľkou, ju nakoplo stretnutie s bestsellerovou spisovateľkou Penny Jordan. Jej prvotina Listy, ktoré nikto nečítal získala cenu Romantic Novelist Association. V slovenčine vyšiel aj jej román Žiarivá hodinka.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM