EN

Říkejte mi Greta

Valentina Giannellová


Svět můžeš zachránit i ty!
Greta Thunberg dokázala zaujmout statisíce svých vrstevníků a strhnout je k boji za ekologii, který se pod hashtagem #fridaysforfuture stal celosvětovým fenoménem. Přidej se k misi za záchranu planety! Dozvíš se, jak mohou vypadat dopady klimatické změny a co můžeš udělat, abys ulehčil životnímu prostředí. Nemáme sice žádnou planetu B, ale stále je čas, abychom se postarali o planetu A – přispět k tomu může úplně každý.

Informácie

Jazyk čeština
Originálny názov My name is Greta
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Hana Vašková
Počet strán 128
EAN 9788026430230
Dátum vydania 24.2.2020
Vek od 10
Formát 170x210 mm
Vydavateľstvo CPRESS
Hmotnosť 0,451
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Greta thunberg dokázala zaujmout statisíce svých Vrstevníků a strhnout je k boji za ekologii, který se Pod hashtagem #fridaysforfuture stal celosvětovým Fenoménem. Přidej se k misi za záchranu planety!

Dozvíš se, jak mohou vypadat dopady klimatické změny A co můžeš udělat, abys ulehčil životnímu prostředí. Nemáme sice žádnou planetu b, ale stále je čas, abychom Se postarali o planetu a – přispět k tomu může úplně každý.

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Valentina Giannellová

Valentina Giannellová

Valentina Gianellová je italská novinářka a spisovatelka žijící v Hong Kongu. Přispívá do předních italských novin i časopisů. Její debutová kniha Říkejte mi Greta vyšla v dubnu 2019 a dočkala se překladu do více než deseti jazyků. Hlavní oblasti jejího zájmu představují klimatická změna, budoucnost světa a mladí lidé.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM