EN

Pes baskervillský A1/A2 (AJ-SJ)

angličtina / slovenčina

Dana Olšovská


Učte sa angličtinu so Sherlockom Holmesom a doktorom Watsonom
Sherlock Holmes a doktor Watson riešia tajomné úmrtia v temnej oblasti mokradí a vresovísk v Devonshire v juhozápadnom Anglicku. Podarí sa im odhaliť páchateľa? Knižka je určená pre vás – začiatočníkov učiacich sa angličtinu, či už tínedžerov alebo dospelých. Slovenský zrkadlový preklad vám umožní obratom skontrolovať, či ste pôvodnému textu porozumeli správne. Na konci knihy objavíte zábavné sudoku, puzzle a kontrolné otázky.

Informácie

Jazyk angličtina
Prekladateľ Miroslav Šatka
Počet strán 72
EAN 9788056625972
Dátum vydania 11.2.2022
Vek od 15
Formát 145x205 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,13
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Sherlock Holmes a doktor Watson riešia tajomné úmrtia v temnej oblasti mokradí a vresovísk v Devonshire v juhozápadnom Anglicku. Podarí sa im odhaliť páchateľa?

Knižka je určená pre vás – začiatočníkov učiacich sa angličtinu, či už tínedžerov alebo dospelých. Jazyk sme veľmi zjednodušili. Slovenský zrkadlový preklad vám umožní obratom skontrolovať, či ste pôvodnému textu porozumeli správne. Na konci knihy objavíte zábavné sudoku, puzzle a kontrolné otázky.

Detektívku napísal anglicko-škótsky spisovateľ Arthur Conan Doyle. Román vyšiel na pokračovanie v magazíne Strand, ktorý sa preslávil práve vydávaním poviedok a románov detektíva z Baker Street 221B, v rokoch 1901–1902.

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM