EN

Minecraft: Výprava

Max Brooks


Napínavý príbeh zo sveta Minecraftu.
Stax si žije v maličkom meste pokojným a všedným životom. Je synom veľkých dobrodruhov a múdrych staviteľov, no sám uprednostňuje ľahký život. Pokojnú samotu mu však naruší cudzinec, ktorý k nemu príde aj so svojou tlupou neľútostných banditov. Staxov život razom obráti naruby a ani nevie ako, ocitne sa sám uprostred ničoho. Len vďaka tomu však dostane jedinečnú možnosť poznať život nový, ktorý je cennejší než všetky diamanty na svete.

Informácie

Jazyk slovenčina
Prekladateľ Slavomír Hrivnák
Počet strán 240
EAN 9788056628348
Dátum vydania 27.5.2022
Vek od 9
Formát 145x205 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,409
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Stax Lomikameň si žije v maličkom meste pokojným a všedným životom. Je synom veľkých dobrodruhov a múdrych staviteľov, no sám uprednostňuje ľahký život. Neláka ho objavovanie ďalekých krajov, najradšej sa celý deň stará o svoju záhradku a hrá sa so svojimi mačkami.

Pokojnú samotu mu však naruší cudzinec, ktorý k nemu príde aj so svojou tlupou neľútostných banditov. V jedinú strašnú noc sa Staxov život razom obráti naruby a ani nevie ako, ocitne sa sám uprostred ničoho. Všetko za hranicami jeho mestečka je desivé a nebezpečné. Počas svojej strastiplnej cesty však stretne ďalších cestovateľov. Tí mu ukážu, že svet je plný čarokrásnych krajín čakajúcich na objavenie a hlavne aj dobrých ľudí, s ktorými stojí za to sa spriateliť. Stax stratí celý svoj dovtedajší život. Len vďaka tomu však dostane jedinečnú možnosť získať nový, ktorý je cennejší než všetky diamanty na svete.

JASON FRY je autorom série New York Times bestsellerov pre mládež The Jupiter Pirates, ako aj knihy Star Wars: Poslední Jediovia. Okrem tej má však na konte mnoho ďalších príbehov odohrávajúcich sa vo veľmi vzdialenej galaxii. Je horlivým milovníkom briez, hladko pokosenej trávy, člnov z tmavého duba a domov postavených z tmavého prizmarínu. Žije v Brooklyne so svojou ženou, synom a (bohužiaľ) bez mačiek.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Príbehy zo sveta Minecraftu"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM