EN

Šašek vtipťápek

Andrej Kolenčík, Tomáš Grečko


Dětská komiksová kniha Šašek Vtipťápek vznikla podle příběhů a kreseb, které autoři společně vytvářeli ještě na základní škole.
Komiksová kniha pro odrostlejší děti a mládež Šašek Vtipťápek vznikla podle příběhů a kreseb, které autoři společně vytvářeli ještě na základní škole. Kromě hlavních postav, jedovatě ironického a ke králi vždy kritického, ale nikdy zlého Šaška Vtipťápka a ne příliš dobrého krále Artura, v komiksu hostují David Lynč, Lola Holobridžida, pan zločinec Fantomas, dráček Rocky a jiné hvězdy. Kniha pravděpodobně obsahuje i mnoho poučných a morálně výpravných příběhů, a to není vtip. Tak hurá do království Tramtárie

Informácie

Žáner komiks
Jazyk čeština
Prekladateľ Jakub Pavlovský
Počet strán 136
EAN 9788075581990
Dátum vydania 6.6.2022
Vek od 8
Formát 210x280 mm
Vydavateľstvo Meander
Edícia Pro Emu
Hmotnosť 0,348
Typ kniha
Väzba viazaná s poťahom z iného materiálu

Komiksová kniha pro odrostlejší děti a mládež Šašek Vtipťápek vznikla podle příběhů a kreseb, které autoři společně vytvářeli ještě na základní škole. Kromě hlavních postav, jedovatě ironického a ke králi vždy kritického, ale nikdy zlého Šaška Vtipťápka a ne příliš dobrého krále Artura, v komiksu hostují David Lynč, Lola Holobridžida, pan zločinec Fantomas, dráček Rocky a jiné hvězdy. Kniha pravděpodobně obsahuje i mnoho poučných a morálně výpravných příběhů, a to není vtip. Tak hurá do království Tramtárie!

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM