EN

Choroba ako symbol

Ruediger Dahlke


Hľadajte súvislosť medzi svojím zdravotným stavom a psychickými ťažkosťami!
Nájdite súvislosť medzi svojimi zdravotnými ťažkosťami a psychickým stavom, a naučte sa túto situáciu vyriešiť do stavu uzdravenia či zmierenia. Pochopte symbolické významy príznakov choroby a prijmite ju ako posolstvo. V tejto príručke nájdete vyše 400 klinických obrazov chorôb, ťažkostí a zdravotných problémov, a viac než 1000 ich príznakov a návody, ako si pomôcť. Autor je v nemecky hovoriacich krajinách, ale aj u nás, v tejto oblasti uznávaným odborníkom.

Informácie

Jazyk slovenčina
Originálny názov Krankheit als Symbol
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 320
EAN 9788026406839
Dátum vydania 6.4.2015
Vek od 18
Formát 167x225 mm
Vydavateľstvo CPRESS
Hmotnosť 0,58
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Nájdite súvislosť medzi svojimi zdravotnými ťažkosťami a psychickým stavom a naučte sa túto situáciu vyriešiť do stavu uzdravenia či zmierenia.

Ak chceme chorobu pochopiť ako zmysluplnú reakciu nášho tela, ktorou naša duša reaguje na neriešené konflikty a prevádza ich do vedomia, musíme pochopiť symbolické významy príznakov choroby. Prijať ich ako posolstvo.

V tejto príručke nájdete vyše 400 klinických obrazov chorôb, ťažkostí a zdravotných problémov a viac ako 1000 ich príznakov.

Autor vám tu odovzdáva návody, ako si sami môžete pomôcť, ako sa vyrovnať s vlastnými nevyriešenými problémami, a úlohy, ktoré musíte zvládnuť, aby ste súčasne zvládli svoju chorobu.

Ruediger Dahlke (* 1951) pracuje ako lekár a terapeut, vedie semináre a prednášky. V nemecky hovoriacich krajinách, ale už aj v Slovenskej republike je veľmi populárny a postupne získava čoraz viac priaznivcov. Vo svojich knihách si všíma súvislosti medzi telom a dušou, psychikou a chorôb. Je zástancom vegánskej stravy. Jeho ďalšie knihy postupne nájdete na www.albatrosmedia.sk.

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Ruediger Dahlke

Ruediger Dahlke

Ruediger Dahlke (1951) pracuje ako lekár a terapeut, vedie semináre a prednášky. V nemecky hovoriacich krajinách, ale už aj v Slovenskej republike je veľmi populárny a postupne získava čoraz viac priaznivcov. Vo svojich knihách si všíma súvislosti medzi telom a dušou, psychikou a chorobou.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM