EN

Priateľstvo plné koláčikov 1

Cukor a škorica

Linda Chapmanová


Čo tu tak krásne rozvoniava? Desaťročná Hannah a jej mamka v meste otvárajú novú pekáreň Cukor & škorica! Čaká ich kopa vôní a plno dobrodružstiev.
Čo tu tak krásne rozvoniava? V meste otvárajú novú pekáreň Cukor & škorica! Desaťročná Hannah a jej mamka si plnia sen. Obe milujú pečenie a najmä sladké dobroty. Nejde však všetko ako po masle. Kvôli vlastnej pekárničke sa musia presťahovať. Mamka trávi v práci celé dni a Hannah si zvyká na novú školu. Poobede pobehuje po pekárničke a srší skvelými nápadmi. Ale sama! Podarí sa jej skamarátiť s hanblivkou Miou? Aké dobrodružstvá zažije v mamkinej pekárni?

Informácie

Číslo dielu 1
Jazyk slovenčina
Originálny názov Best Friends' Bakery
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 192
EAN 9788000042886
Dátum vydania 11.4.2016
Vek od 7
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Hmotnosť 0,355
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Čo tu tak krásne rozvoniava? V meste otvárajú novú pekáreň Cukor & škorica!

Desaťročná Hannah a jej mamka si plnia sen. Obe milujú pečenie a najmä sladké dobroty. Nejde však všetko ako po masle. Kvôli vlastnej pekárničke sa musia presťahovať. Mamka trávi v práci celé dni a Hannah si zvyká na novú školu. Poobede pobehuje po pekárničke a srší skvelými nápadmi. Ale sama! Podarí sa jej skamarátiť s hanblivkou Miou? Aké dobrodružstvá zažije v mamkinej pekárni?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Priateľstvo plné koláčikov"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Linda Chapmanová

Linda Chapmanová

Linda Chapman sa narodila v Liverpoole. Je bestsellerová autorka kníh pre deti a mládež. Píše pod vlastným menom aj pod rôznymi pseudonymami, aj ako spoluautorka. Na konte má okolo 200 kníh. Spolu s manželom a troma deťmi žije Leicestershire. V slovenskom jazyku vychádzajú jej série Hviezdni priatelia, Môj tajný jednorožec a Priateľstvo plné koláčikov.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM