EN

Žite ako mačka

40 rád, ktoré vám pomôžu žit lepšie, pokojnejšie a štastnejšie

Stéphane Garnier


Prvá kniha inšpirovaná mačkami, plná nápadov, ako lepšie prežiť každý deň!
Naši štvornohí priatelia už dávno pochopili, o čom je život. Mačka je slobodná, pokojná, všímavá, opatrná, elegantná, charizmatická, nezávislá, hrdá, samostatná. Tieto obdivuhodné vlastnosti môžete v sebe ľahko a každý deň rozvíjať aj vy, ak sa budete inšpirovať jej životným štýlom. V tejto knihe vám Stéphane Garnier a jeho mačací spoločník Ziggy krok za krokom ukážu, ako sa vám môže zlepšiť život, ak si vezmete príklad z mačky.

Informácie

Ilustrátor Stéphane Garnier
Jazyk slovenčina
Originálny názov Agir et penser comme un chat
Pôvodný jazyk francúzština
Prekladateľ Jarmila Pospěchová
Počet strán 200
EAN 9788056635049
Dátum vydania 18.8.2023
Vek od 15
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,27
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Najlepším životným koučom je mačka. Môže nás inšpirovať?

Naši štvornohí priatelia už dávno pochopili, o čom je život. Toto poznanie viedlo Stéphana Garniera k napísaniu jedinečnej príručky osobného rozvoja, ktorú držíte v rukách. Mačka je slobodná, pokojná, všímavá, opatrná, elegantná, charizmatická, nezávislá, hrdá, samostatná. Tieto obdivuhodné vlastnosti môžete v sebe ľahko a každý deň rozvíjať aj vy, ak sa budete inšpirovať jej životným štýlom.

V tejto knihe vám Stéphane Garnier a jeho mačací spoločník Ziggy krok za krokom ukážu, ako sa vám môže zlepšiť život, ak si vezmete príklad z mačky. Naberte odvahu byť zvedaví, pokojní a nároční, nebojte sa slobodne premýšľať, pýtať sa a konať! Nepodliehajte viac príkazom a tlaku každodenného života! V práci, s rodinou či priateľmi – mačka vám pomôže lepšie odolávať stresu, pestovať si nezávislosť, posilniť charizmu... Stéphane Garnier a Ziggy ponúkajú skvelú príručku plnú praktických nápadov, myšlienok na zamyslenie a múdrych rád, ktoré vám zmenia život!

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM