EN

O čarovnej knihe

Peter Nagy


Naberte odvahu a pomôžte princeznej Eleanore a Rolandovi ochrániť všemocnú knihu!
Kde bolo, tam bolo, boli raz dvaja dobrí kamaráti Eleanora a Rolando. Žili v paláci. Jedného dňa im kráľ s kráľovnou oznámili, že pôjdu na ples do Bieleho kráľovstva. ,,Do paláca nikoho nepustite. Ani vtedy, ak by to bol niekto, koho poznáte. Sľubujete?“ Deti dali kráľovi sľub, no netrvalo dlho a Eleanora sľub porušila. Jedného dňa totiž zabúchal na palácové dvere cudzinec, ktorý tvrdil, že je kráľovský pekár. Eleanoru premohla zvedavosť aj chuť na sladké dobroty a cudzincovi otvorila...

Informácie

Ilustrátor Edita Hajdu
Jazyk slovenčina
Počet strán 48
EAN 9788056640524
Dátum vydania 21.6.2024
Vek od 4
Formát 163x238 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Kde bolo, tam bolo, boli raz dvaja dobrí kamaráti Eleanora a Rolando. Žili v paláci a obaja boli veľmi odvážni. Jedného dňa im kráľ s kráľovnou oznámili, že pôjdu na ples do Bieleho kráľovstva. Kráľ ich varoval: ,,Do paláca nikoho nepustite. Ani vtedy, ak by to bol niekto, koho poznáte. Sľubujete?“ Deti dali kráľovi sľub, no netrvalo dlho a Eleanora sľub porušila. Jedného dňa totiž zabúchal na palácové dvere cudzinec, ktorý tvrdil, že je kráľovský pekár. Eleanoru premohla zvedavosť aj chuť na sladké dobroty a cudzincovi otvorila...

Čaká vás príbeh plný dobrodružstiev, kúziel, zaklínadiel, premien ľudí na zvieratá, rozprávkových bytostí, ale aj stretnutie s temným zloduchom – Čiernym čarodejom. Naberte odvahu a pomôžte princeznej Eleanore a Rolandovi ochrániť všemocnú knihu!

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Rozprávky pre odvážne deti"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Peter Nagy

Peter Nagy

Je novinár a za svoju prácu získal Novinársku cenu za inovatívnu žurnalistiku. Jeho kniha My sme tí, na ktorých sme čakali bola ocenená Cenou Dominika Tatarku. Je spoluorganizátorom pochodov Za slušné Slovensko. 
Svoj debut O princeznej Eleanore vymyslel ako rozprávku na dobrú noc pre svoju dcérku. Každý deň sa s ňou vyberá do rozprávkových svetov, známych aj neznámych, plných krásy a fantázie.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM