EN

Zvieratá a ich úžasný svet

Ben Hoare


Svet zvierat ako ho nepoznáte!
Ríša zvierat je omnoho rozmanitejšia, než si väčšina z nás dokáže predstaviť. Preskúmajte ju s touto knihou a objavte nové fascinujúce zaujímavosti o známych aj neznámych živočíchoch. Prečo je leňoch taký pomalý? Koľko vody vypije ťava? Čo sú zač valabia, viskača alebo axolotl? Odpovede na tieto a mnohé ďalšie otázky spolu s nádhernými ilustráciami, pôsobivými fotografiami a úžasnými faktami zo sveta zvierat nájdete v tejto pútavej knihe pre celú rodinu.

Informácie

Žáner encyklopédia
Číslo dielu 2
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Jana Brožíková
Počet strán 224
EAN 9788056633458
Dátum vydania 25.8.2023
Vek od 10
Formát 216x276 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Hmotnosť 1,351
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Ríša zvierat je omnoho rozmanitejšia, než si väčšina z nás dokáže predstaviť. Preskúmajte ju s touto knihou a objavte nové fascinujúce zaujímavosti o známych aj neznámych živočíchoch.

Prečo je leňoch taký pomalý? Načo slúži slonovi chobot? Koľko vody vypije ťava? Ako sa šupinavec chráni pred predátormi? A čo sú zač valabia, viskača alebo axolotl?

Odpovede na tieto a mnohé ďalšie otázky spolu s nádhernými ilustráciami, pôsobivými fotografiami a úžasnými faktami zo sveta zvierat nájdete v tejto pútavej knihe pre celú rodinu.

Uživateľská recenzia

Denisa Tomíková
V prvom rade musím skonštatovať, že kniha je prekrásna - prepracovaný obal, zlatá oriezka a vo vnútri nájdeš krásne ilustrácie a fotografie. Je zebra čierna alebo biela? Má Medúza mozog? Má roh nosorožca naozaj liečivé účinky? Čo jedia vážky? Ktorý cicavec dokáže lietať? Dokáže leňoch plávať? A takto by som mohla pokračovať ešte veľmi dlho. Kniha je zostavená tak, že na každej dvojstrane nájdeš jedno zviera a krátky text s rôznymi zaujímavosťami. Nečakaj, že v knihe nájdeš extra podrobné informácie, kniha je určená pre deti od 10 rokov (podľa mňa pokojne aj od 6 rokov). V knihe nájdeš zvieratá lokálne ako napríklad netopier, bažant či vlk, ale nájdeš v nej aj zvieratá exotické ako napríklad páv, chameleón, sob či raja. Súčasťou knihy je aj strom života, slovníček a obrázkový sprievodca.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM