EN

My sme história

Greg Jenner


Od budíka po toaletu, neuveriteľná história vecí, ktoré denne používame.
Táto kniha ťa chce ťa rozosmiať a chce ťa previesť tvojím bežným dňom a ukázať, že všetky každodenné nudné somarinky majú v skutočnosti úžasnú históriu, ktorá siaha stovky, ba dokonca tisíce rokov dozadu. Začneme budíkom, ktorý ťa ráno vytiahne z postele, prejdeme k umývaniu a obliekaniu, cestovaniu do školy,vymoženostiam v domácnosti, jedlám a nápojom, k domácim miláčikom, s ktorými sa hráš, zábavným aktivitám a skončíme späť v tvojej peknej, útulnej posteli. Ideš do toho?

Informácie

Ilustrátor Jenny Taylorová
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Laura Sirotňáková
Počet strán 136
EAN 9788056635612
Dátum vydania 15.9.2023
Vek od 8
Formát 207x276 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Hmotnosť 0,72
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Toto je kniha od nadšeného historika Grega Jennera.

Je plná vtipných ilustrácií a úžasných príbehov založených na faktoch a chce dosiahnuť dve veci:

Chce ťa rozosmiať. Akceptuje aj prskanie, cvrlikanie, chichotanie, rehotanie, húkanie, trúbenie a smiech.

Chce ťa previesť tvojím bežným dňom a ukázať, že všetky každodenné nudné somarinky majú v skutočnosti úžasnú históriu, ktorá siaha stovky, ba dokonca tisíce rokov dozadu. Začneme budíkom, ktorý ťa ráno vytiahne z postele, prejdeme k umývaniu a obliekaniu, cestovaniu do školy, školským pomôckam, vymoženostiam v domácnosti, jedlám a nápojom,

čo do seba hodíš, k domácim miláčikom, s ktorými sa hráš, zábavným aktivitám a skončíme späť v tvojej peknej, útulnej posteli.

Ideš do toho?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Greg Jenner

Greg Jenner

Gregg Jenner je vyštudovaný historik a jeho vášňou je popularizácia faktov z histórie. Je moderátorom a tvorcom populárneho podcastu BBC You’re Dead To Me a podcastu pre deti Homeschool History. Úzko spolupracoval na oceňovanej komediálnej TV sérii Horrible Histories. Popri tomto všetkom si našiel čas na písanie kníh. V slovenčine vyšla jeho zábavná a ilustrovaná kniha pre deti My sme história, v ktorej spoznáte vznik predmetov z bežného života. Ak má Gregg ešte trochu voľného času, odskočí si vyučovať na univerzitu v Yorku.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM