EN

Za zavřenými dveřmi

B.A. Paris


Thriller, který ohromil svět, vás přinutí pozorněji sledovat dokonalé páry kolem vás.
Dokonalé manželství, nebo dokonalá lež? Páry, jako jsou Jack a Grace, musíte obdivovat, ať chcete nebo ne. On dobře vypadá a umí vydělat peníze, ona je elegantní a šarmantní. Skoro je vám líto, že se s ní nemůžete spřátelit a poznat ji o trochu víc. Oni dva jsou totiž pořád spolu. Taková láska! Pak si ale uvědomíte, že Grace nikdy nezvedne telefon, že nepřijímá žádná pozvání, pokud není pozván i její manžel. A jejich ložnice má zamřížované okno!

Informácie

Žáner triler
Jazyk čeština
Originálny názov Behind Closed Doors
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 256
EAN 9788026708780
Dátum vydania 1.6.2017
Vek od 15
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo MOTTO
Hmotnosť 0,385
Typ kniha
Väzba viazaná s papier. poťahom s lam. prebal

Knihám označeným zlatou pečetí Edice TOP věnujte zvýšenou pozornost! Předchází je pověst největších světových bestsellerů, které se dočkaly vřelého přijetí kritiky i čtenářů nebo získaly významná literární ocenění.

Každý zná někoho, jako jsou Jack a Grace. On je atraktivní a bohatý, ona má šarm a eleganci. Možná je nechcete mít rádi, ale máte. Rádi byste poznali Grace blíž. Jenže to je velmi obtížné. Ti dva jsou totiž nerozluční. Někdo by to mohl nazvat pravou láskou, jiný by se mohl ptát, proč Grace nikdy nezvedá telefon. Nebo proč s vámi nikdy nejde na oběd, pokud s ní není i Jack. A proč jsou na jednom okně mříže.

Někdy může být dokonalé manželství jen jednou velkou dokonalou lží.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
B.A. Paris

B.A. Paris

B. A. Paris pochádza z francúzsko-írskej rodiny. Vyrastala v Anglicku, neskôr sa s rodinou presťahovala do Francúzska, kde strávila niekoľko rokov prácou v medzinárodnej banke, potom sa rekvalifikovala na učiteľku a s manželom založila jazykovú školu. Dodnes žijú vo Francúzsku a majú spolu päť dcér. Jej literárnu kariéru odštartoval psychologický triler Za zavretými dverami, ktorý sa stal celosvetovým bestsellerom. V slovenskom preklade vyšiel jej román Dilema. Jej diela boli preložené do viac jako 40 jazykov.
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

kritiky.cz - Za zavřenými dveřmi

„…Za zavřenými dveřmi je děsivý a do detailů propracovaný psychologický thriller. I když jeho téma není originální, zpracování, postavy a jednotlivé detaily, které do sebe na konci zapadnou, dělají tuhle knihu výjimečnou…“
NAPÍŠTE NÁM