EN

Čierny ľad - Nebezpečenstvu je ťažké odolať

Becca Fitzpatricková


Niekedy je nebezpečenstvo sotva zreteľné - až pokým nie je neskoro. Britt Pfeifferová sa spolu s kamarátkou chystala na výlet do Tetonských hôr, nečakala však, že sa k nim bude chcieť pridať jej bývalý priateľ Calvin, na ktorého nedokáže zabudnúť.

Informácie

Jazyk slovenčina
Počet strán 400
EAN 9788025234570
Dátum vydania 1.7.2015
Vek od 12
Formát 138x210 mm
Vydavateľstvo Egmont
Hmotnosť 0,56
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Niekedy je nebezpečenstvo sotva zreteľné - až pokým nie je neskoro. Britt Pfeifferová sa spolu s kamarátkou chystala na výlet do Tetonských hôr, nečakala však, že sa k nim bude chcieť pridať jej bývalý priateľ Calvin, na ktorého nedokáže zabudnúť. Lenže než stačí Britt spracovať svoje city ku Calvinovi, búrka prinúti dievčatá požiadať o prístrešie dvoch pekných mladíkov v osamelej chate. Títo muži však utekajú pred zákonom a nečakané návštevníčky uväznia ako svoje rukojemníčky.

Britt výmenou za svoj život súhlasí, že mužov prevedie cez hory. Vie, že musí zostať nažive dosť dlho na to, aby ju Calvin našiel. Všetko sa ešte zhorší, keď Britt objaví mrazivé dôkazy o vraždách, ku ktorým v horách došlo. To z nej môže urobiť ďalšiu obeť.

No v horách nič nie je také, ako sa zdá, a všetci vrátane Masona, jedného z Brittiných únoscov, majú nejaké tajomstvá. Jeho náklonnosť Britt mätie. Je Mason nepriateľ alebo spojenec?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Becca Fitzpatricková

Becca Fitzpatricková

Becca Fitzpatricková absolvovala zdravotnictví, ale tento obor brzy opustila a zaprodala duši vyprávění příběhů. Je úspěšnou autorkou fantasy ságy Zavržený, jejíž čtyři díly se všechny objevily na žebříčku bestsellerů New York Times. Kromě toho napsala i romantické thrillery Černý led a Nebezpečné lži. Když nepíše, obvykle se potuluje po výprodejích bot, běhá nebo cestuje.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM