EN

Tigria kniha

Kamila Kopsová, Petr Kops


Vyjadrite jedinečnosť a kreatívnosť vašej triedy!
Pracovný zošit je skvelým pomocníkom tak pre pedagógov základných škôl, ako aj pre ich žiakov. Slúži na celoročnú tvorivú prácu celej triedy a zároveň pomáha zachytiť jedinečnosť a kreativitu každého žiaka zvlášť. Kniha sa navyše môže stať pamiatkou na školské roky a skvelým zdrojom spomienok na triednych stretávkach.

Informácie

Číslo dielu 4
Jazyk slovenčina
Pôvodný jazyk čeština
Séria Tigri knihy
Počet strán 64
EAN 9788056603161
Dátum vydania 19.1.2018
Vek od 6
Formát 210x297 mm
Vydavateľstvo EDIKA
Hmotnosť 0,28
Typ kniha
Väzba brožovaná, šitá 2 skobami (zošitová)

Pracovný zošit je skvelým pomocníkom tak pre pedagógov základných škôl, ako aj pre ich žiakov. Slúži na celoročnú tvorivú prácu celej triedy a zároveň pomáha zachytiť jedinečnosť a kreativitu každého žiaka zvlášť.

Na stranách triednej knihy si môžu učiteľ, žiak a trieda ako taká nastaviť svoje ciele: čo nové sa tento rok chcú naučiť, čo nové chcú spoznať, zažiť, vidieť alebo počuť, čomu chcú porozumieť. Postupne ich môžu komentovať, hodnotiť a, samozrejme, zaznamenávať úspechy v dosiahnutí jednotlivých cieľov.

Pre triedneho učiteľa je kniha zároveň zbierkou informácií o osobnosti každého žiaka a pomôže mu tak lepšie spoznať a pochopiť tigra, ktorého má vo vnútri každý z nás. Kniha sa navyše môže stať pamiatkou na školské roky a skvelým zdrojom spomienok na triednych stretávkach.

O autoroch:

Kamila a Petr Kopsovci sa venujú práci s deťmi aj dospelými. Medzi témy, ktoré najčastejšie riešia, patria napríklad hyperaktivita a poruchy pozornosti detí, traumatické skúsenosti, rozvody v rodinách, partnerské či súrodenecké nezhody, sťahovanie a zmeny v živote s tým spojené. V ČR a v zahraničí sú známi ako autori metódy Životných máp (vo svete známej ako Kops Method). Praktické poznatky získané touto metódou pri práci s deťmi dali základy knihám Tiger robí uáá uáá... a Ako sa krotí tiger, ktoré vyšli v nakladateľstve Edika, a ihneď sa zaradili medzi bestsellery. V súčasnosti sa autori venujú prednáškovej činnosti a školeniu lektorov.

Ak ste sa už zoznámili s knihami Tiger robí uáá uáá a Ako sa krotí tiger, tak ste už iste začali spoznávať svojho tigra. A ak nie, práve teraz je tá najvhodnejšia príležitosť.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Tigri knihy"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Kamila Kopsová

Kamila Kopsová

Spoločne s manželom Petrom sú známi ako autori unikátnej metódy Životných máp (vo svete pod názvom Kops Method), vďaka ktorej dokážu objaviť, analyzovať a popísať skutočné príčiny stavov a situácií, v ktorých sa aktuálne nachádzame. Veľmi prínosná je ich metóda pre detských klientov. Praktické poznatky v práci s deťmi sú základom "tigrej" knižnej série (Tiger robí uáá,uáá, Ako sa dohovoriť s tigrom a Ako sa krotí tiger). Knihy boli preložené do slovenčiny a angličtiny. V marci 2017 autori obdržali Čestné uznanie za prínos v práci s deťmi s ADHD od KIU univerzity v Kolombe na Srí Lanke.
Zobraziť profil autora

Petr Kops

Petr Kops

Spoločne s manželkou Kamilou sú známi ako autori unikátnej metódy Životných máp (vo svete pod názvom Kops Method), vďaka ktorej dokážu objaviť, analyzovať a popísať skutočné príčiny stavov a situácií, v ktorých sa aktuálne nachádzame. Veľmi prínosná je ich metóda pre detských klientov. Praktické poznatky v práci s deťmi sú základom "tigrej" knižnej série (Tiger robí uáá,uáá, Ako sa dohovoriť s tigrom a Ako sa krotí tiger). Knihy boli preložené do slovenčiny a angličtiny. V marci 2017 autori obdržali Čestné uznanie za prínos v práci s deťmi s ADHD od KIU univerzity v Kolombe na Srí Lanke.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM