EN

Hraničiarov učeň - Kniha piata - Výkupné za Eraka

John Flanagan


Pokračovanie fantasy príbehov Willa a jeho kamarátov.
Výkupné za Eraka je piata kniha príbehov o Willovi a jeho priateľoch z hradu Redmont. Skandijský oberjarl Erak padne do zajatia a jeho zástupca Svengal požiada Araluen o pomoc. Halt s Willom sa ponúknu, že privezú za Eraka výkupné. No ak má byť ich cesta úspešná, potrebujú mať so sebou osobu kráľovského rodu, a tak princezná Kasandra prehovorí otca, aby jej dovolil plaviť sa s nimi.

Informácie

Číslo dielu 5
Jazyk slovenčina
Originálny názov Ranger's Apprentice Book Five Erak's Ransom
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 436
EAN 9788025245705
Dátum vydania 22.3.2019
Vek od 10
Formát 127x198 mm
Vydavateľstvo Egmont
Hmotnosť 0,496
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Výkupné za Eraka je piata kniha príbehov o Willovi a jeho priateľoch z hradu Redmont.

Skandijský oberjarl Erak podnikne nájazd na pobrežie púštnej krajiny Arida, padne však pri tom do zajatia. Erakov zástupca Svengal požiada o pomoc v Araluene a Halt s Willom sa ponúknu, že s ním vyplávajú do Aridy a privezú za Eraka výkupné. No ak má byť ich cesta úspešná, potrebujú mať so sebou osobu kráľovského rodu, a tak princezná Kasandra – alebo Evanlyn, ako ju pozná Will – prehovorí svojho otca, aby jej dovolil plaviť sa s nimi na juh. K výprave sa pripoja aj Horác a Gilan, aby zabezpečili princezninu ochranu. Dostane sa však šestica statočných k Erakovi včas, keď musí prekonať púšť, ktorú obývajú znesvárené kmene a kde im na každom kroku hrozia neznáme nebezpečenstvá?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Hraničiarov učeň"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
John Flanagan

John Flanagan

John Flanagan pochádza z Austrálie. Predtým, ako sa stal svetoznámym autorom fantasy literatúry, pracoval dlhé roky v reklamnej agentúre odkiaľ neskôr prešiel do sveta televízie. Je spoluautorom sitcomu Hey Dad...! K písaniu ho priviedol jeho syn. John sa ho zúfalo snažil priviesť k čítaniu, podarilo sa mu to až vlastnými príbehmi, ktoré posúval malému Michaelovi ako beta čitateľovi. Dnes je z týchto príbehov celosvetovo úspešná séria Hraničiarov učeň.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM