EN

Hraničiarov učeň - Kniha ôsma - Králi Clonmelu

John Flanagan


Ôsma kniha príbehov o hraničiarovi Willovi a jeho priateľoch.
Will je na každoročnom hraničiarskom sneme, ale Halt tam nie je. Vyšetruje totiž záhadné udalosti, ktoré sa dejú na západe. Keď sa konečne vráti, prináša zlé správy.... v Hibernii to vrie. Nebezpečná sekta tam rozosieva zmätok a vyvoláva vzbury. V ohrození je kráľovstvo Clonmel a Halt, Will a Horác sa vydávajú na cestu, aby v ňom pomohli znovu nastoliť poriadok. Budú im na výprave užitočné tajomstvá z Haltovej minulosti?

Informácie

Číslo dielu 8
Jazyk slovenčina
Počet strán 392
EAN 9788025249178
Dátum vydania 14.5.2021
Vek od 10
Formát 127x198 mm
Vydavateľstvo Egmont
Hmotnosť 0,478
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Will prichádza na každoročný snem hraničiarov, zatiaľ čo Halt vyšetruje záhadné udalosti na západe. Keď sa konečne vráti, prináša zlé správy. Na neďalekom ostrove v Hibernii to vrie. Nebezpečná náboženská sekta, ktorá si hovorí Nezasvätení, rozosieva zmätok a vyvoláva vzbury. Podarilo sa jej rozvrátiť už päť zo šiestich hibernských kráľovstiev.Teraz je v ohrození šieste, kráľovstvo Clonmel, a Halt, Will a Horác sa vydávajú na cestu, aby v ňom pomohli znovu nastoliť poriadok. Budú im na výprave užitočné tajomstvá z Haltovej minulosti?

Jeden hraničiar väčšinou dokáže zabrániť vzbure, ale tentoraz možno nebudú stačiť ani dvaja...

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Hraničiarov učeň"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
John Flanagan

John Flanagan

John Flanagan pochádza z Austrálie. Predtým, ako sa stal svetoznámym autorom fantasy literatúry, pracoval dlhé roky v reklamnej agentúre odkiaľ neskôr prešiel do sveta televízie. Je spoluautorom sitcomu Hey Dad...! K písaniu ho priviedol jeho syn. John sa ho zúfalo snažil priviesť k čítaniu, podarilo sa mu to až vlastnými príbehmi, ktoré posúval malému Michaelovi ako beta čitateľovi. Dnes je z týchto príbehov celosvetovo úspešná séria Hraničiarov učeň.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM