EN

Maľovaná príroda – Farby krajiny

Jana Sedláčková, Štěpánka Sekaninová


Vydaj sa na prechádzku ďalekými krajmi a spoznávaj farby, ktoré sú s nimi spojené. V tejto knihe ich budeš mať ako na dlani!
Na každú krajinu v celom šírom svete použila príroda jedinečnú paletu farieb. Mrazivá polárna krajina sa trblieta modrobielymi tónmi, džungľa divoko tancuje vo farbách tropického ovocia a trávnatá savana sa ticho zahaľuje do béžovej a kaki. Vydaj sa na prechádzku ďalekými krajmi a spoznávaj farby, ktoré sú s nimi spojené. Po celý čas ťa na tvojej dobrodružnej výprave budú sprevádzať rôzne zvuky, chute a vône. A po prechádzke sa môžeš naučiť zladiť farby rovnako harmonicky, ako to vie sama príroda.

Informácie

Jazyk slovenčina
Originálny názov Malovaná příroda. Barvy krajiny
Pôvodný jazyk čeština
Počet strán 32
EAN 9788000058573
Dátum vydania 30.10.2020
Vek od 6
Formát 240x320 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Hmotnosť 0,582
Typ kniha
Väzba viazaná s papierovým poťahom bez laminác

Na každú krajinu v celom šírom svete použila príroda jedinečnú paletu farieb. Mrazivá polárna krajina sa trblieta modrobielymi tónmi, džungľa divoko tancuje vo farbách tropického ovocia a trávnatá savana sa ticho zahaľuje do béžovej a kaki. Vydaj sa na prechádzku ďalekými krajmi a spoznávaj farby, ktoré sú s nimi spojené. V tejto knihe ich budeš mať ako na dlani! Po celý čas ťa na tvojej dobrodružnej výprave budú sprevádzať všelijaké zvuky, chute a vône. Počuješ to bahno, ktoré si ticho buble uprostred rašeliniska? Cítiš púštne slnko rozpaľujúce každý kamienok do biela? Rýchlo sa utekaj schladiť k oceánu! A po prechádzke, ak budeš chcieť, sa môžeš naučiť zladiť farby rovnako harmonicky, ako to vie sama príroda.

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Štěpánka Sekaninová

Štěpánka Sekaninová

Vyštudovala Český jazyk a históriu a knihy miluje odmalička. Už počas štúdií začala pracovať pre brnenskú televíziu ako redaktorka, neskôr sa presunula bližšie k tvorbe a pracovala ako dramaturgička detských programov. Celý život ju to však ťahalo ku knihám a dnes je nielen autorkou, ale aj literárnou redaktorkou.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM