EN

Kráľovná času

Natalja Ščerba


Očarujúca zimná rozprávka z pera Natalje Ščerbovej, autorky svetoznámej knižnej série Časodejovia.
Deti z časodejného sveta majú obrovské šťastie – v predposledný deň v roku oslavujú Deň darčeka pod vankúšom a dostávajú dary od samotného Času. Félix, Ollie a Tom sú presvedčení, že Čas sa pomýlil a nepriniesol im darčeky, ktoré si zaslúžia. Rozhodnú sa teda vziať veci do vlastných rúk. Deti sa zmietajú vo víre zázrakov i temných čarov, plnia sa im najtajnejšie sny, len aby vzápätí prišli o poslednú iskierku nádeje... Podarí sa im dosiahnuť svoj cieľ a vrátiť sa domov pred posledným úderom hodín?

Informácie

Ilustrátor Oľga Zakus
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Jana Pernišová
Počet strán 80
EAN 9788056635926
Dátum vydania 6.10.2023
Vek od 9
Formát 195x255 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,47
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Očarujúca zimná rozprávka z pera Natalje Ščerbovej, autorky svetoznámej knižnej série Časodejovia.

Deti z časodejného sveta majú obrovské šťastie – v predposledný deň v roku oslavujú Deň darčeka pod vankúšom a dostávajú dary od samotného Času. Občas ich však pod poduškou čaká nemilé prekvapenie. Félix, Ollie a Tom sú presvedčení, že Čas sa pomýlil a nepriniesol im darčeky, ktoré si zaslúžia. Rozhodnú sa teda vziať veci do vlastných rúk a všetko napraviť. Napokon, kým hodiny na starej veži odbíjajú polnoc, nič nie je nemožné. Deti sa zmietajú vo víre zázrakov i temných čarov, plnia sa im najtajnejšie sny, len aby vzápätí prišli o poslednú iskierku nádeje... Podarí sa im dosiahnuť svoj cieľ a vrátiť sa domov pred posledným úderom hodín?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Natalja Ščerba

Natalja Ščerba

Natalja Ščerba pochádza z Bieloruska, žije na Ukrajine a svoje romány píše v ruskom jazyku. Vo svojich dielach pracuje so slovanskou kultúrou a mytológiou. Zameriava sa na fantastiku pre mladých čitateľov. K jej najobľúbenejším dielam patrí séria Časodejovia, za ktorú získala mnohé ocenenia.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM