EN

Pravidelná dávka

Kolektiv


Knižná verzia populárneho podcastu, ktorý búra mýty.
Bol Galileo skutočne obeťou cirkvi? Majú zvieratá práva a povinnosti? V akého Boha veril Einstein? Existovala v stredoveku veda? To je len ochutnávka tém, ktoré na vás čakajú v tejto knihe. Vznikla na základe podcastu Pravidelná dávka, ktorý sa od roku 2018 snaží o prevenciu „myšlienkovej korupcie“. Autori vám predostrú témy z oblasti filozofie, náboženstva, histórie či prírodných vied. Ponúknu vám na ne nový pohľad a zbúrajú nejeden mýtus, ktorý máme zakorenený v našich hlavách.

Informácie

Jazyk slovenčina
Počet strán 312
EAN 9788056640449
Dátum vydania 21.6.2024
Vek od 18
Formát 145x205 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Bol Galileo skutočne obeťou cirkvi? Majú zvieratá práva a povinnosti? Čo je šťastie? V akého Boha veril Einstein? Existovala v stredoveku veda?

To je len ochutnávka tém, ktoré na vás čakajú v tejto knihe. Vznikla na základe podcastu Pravidelná dávka, ktorý sa od roku 2018 snaží o prevenciu „myšlienkovej korupcie“. Autori Jakub Betinský a Andrej Zeman vám predostrú zdanlivo vyčerpané témy z oblasti filozofie, náboženstva, histórie či prírodných vied. Ponúknu vám na ne nový pohľad a zbúrajú nejeden mýtus, ktorý máme zakorenený v našich hlavách vďaka neustálemu opakovaniu.

Nečakajte žiadne suché fakty. Práve naopak. Buďte zvedochtiví a zamyslite sa hlbšie nad vecami, o ktorých ste presvedčení, že v nich dávno máte jasno. Budete prekvapení, že je možno všetko inak...

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM