EN

Hudba

kompletný obrazový sprievodca históriou hudby

Kolektiv


Prelomová a komplexná encyklopédiia o tom, ako hudba formovala svet.
Počas dlhej histórie evokovala hudba celé spektrum ľudských emócií – bez ohľadu na krajinu, kultúru alebo národ. Táto prelomová kniha skúma históriu hudby z chronologického aj globálneho hľadiska, od najstarších nástrojov vyrobených zo škrupín či kostí až po sofistikované elektrické gitary a syntetizátory. Obsahuje bohatý a vysoko vizuálny príbeh o tom, ako hudba formovala svet.

Informácie

Jazyk slovenčina
Prekladateľ Adela Orémusová
Počet strán 400
EAN 9788056636107
Dátum vydania 20.10.2023
Vek od 12
Formát 252x301 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 2,37
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

HUDBA

kompletný obrazový sprievodca históriou hudby

Počas dlhej histórie hudba evokovala celé spektrum ľudských emócií – bez ohľadu na krajinu, kultúru alebo národ. Táto prelomová kniha skúma históriu hudby z chronologického aj globálneho hľadiska, od najstarších nástrojov vyrobených zo škrupín či kostí až po sofistikované elektrické gitary a syntetizátory.

Pútavá komplexná encyklopédia skúma korene všetkých žánrov od spevov stredoveku cez majestátne skladby klasicistického obdobia až po moderné rytmy blues, jazzu, hip-hopu a popu. Predstavuje rodiny nástrojov z celého sveta aj ikonických inovátorov, ako boli Wolfgang Amadeus Mozart, George Gershwin, Celia Cruz alebo Elvis Presley. Obsahuje bohatý a vysoko vizuálny príbeh o tom, ako hudba formovala svet.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM