EN

Gambit zlodejov

Kayvion Lewis


Súťaž o najlepšieho zlodeja na svete začína. Víťaz berie všetko!
Rosalyn sa narodila v legendárnej rodine zlodejov s jediným pravidlom: nikomu never. Chce uniknúť zo sveta lúpeží a podrazov, no keď jej zrazu unesú matku, vyslobodiť ju môže len ona. V snahe zachrániť rodinu sa Ross zúčastní nebezpečnej súťaže o najlepšieho zlodeja sveta. Ak chce vyhrať, musí prekabátiť všetkých súperov vrátane svojej úhlavnej nepriateľky. Dokáže však pripraviť o víťazstvo očarujúceho chlapca, ktorý sa uchádza o jej srdce a možno skrýva to najnebezpečnejšie tajomstvo zo všetkých?

Informácie

Číslo dielu 1
Jazyk slovenčina
Séria Hra zlodejov
Prekladateľ Zuzana Smolinská
Počet strán 384
EAN 9788056634653
Dátum vydania 22.3.2024
Vek od 13
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo COOBOO
Hmotnosť 0,42
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Sedemnásťročná Rosalyn Questová sa narodila v legendárnej rodine zlodejov s jediným pravidlom: nikomu never. Chce uniknúť zo sveta lúpeží a podrazov, no keď jej zrazu unesú matku, vyslobodiť ju môže len ona.

V snahe zachrániť rodinu sa Ross zúčastní nebezpečnej súťaže o najlepšieho zlodeja sveta. Ak chce vyhrať, musí prekabátiť všetkých súperov vrátane svojej úhlavnej nepriateľky. Dokáže však pripraviť o víťazstvo očarujúceho chlapca, ktorý sa uchádza o jej srdce a možno skrýva to najnebezpečnejšie tajomstvo zo všetkých?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Kayvion Lewis

Kayvion Lewis

Kayvion Lewis je americká autorka literatúry pre mládež. Pracovala ako knihovníčka v oddelení pre deti a mládež. Vo voľnom čase cestuje, leňoší, chodí na túry alebo sa snaží spojiť so svojimi minulými životmi. Má dve mačky. Vo vydavateľstve CooBoo jej vyšla dramatický YA román Gambit zlodejov.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM