EN

Marvel Action - Avengers 5 - Deň voľna

Kolektiv


Ponorte sa do nových komiksových dobrodružstiev svojich obľúbených superhrdinov a pomôžte im poraziť Lokiho a Rabbit Girl!
Nepravdepodobné dvojice superhrdinov spoja svoje sily v napínavých dobrodružstvách, aby prekazili plány podlých zloduchov! Thor a Ant-Man musia zastaviť Lokiho v obchode so starožitnosťami. Medzitým Kapitán Amerika a Squirrel Girl prenasledujú zákerného Paste Pot Petea, ktorý vyčíňa v škole! A napokon zavládne chaos, keď sa stratí jeden z najmocnejších artefaktov Doctora Strangea - ale našťastie je tu Captain Marvel, aby mu pomohla ho získať späť!

Informácie

Žáner komiks
Číslo dielu 5
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Mária Koscelníková
Počet strán 72
EAN 9788025256190
Dátum vydania 17.11.2023
Vek od 10
Formát 160x230 mm
Vydavateľstvo Egmont
Hmotnosť 0,203
Typ kniha
Väzba mäkké dosky z kartónu

Nepravdepodobné dvojice superhrdinov spoja svoje sily v napínavých dobrodružstvách, aby prekazili plány podlých zloduchov! Thor a Ant-Man musia zastaviť Lokiho a jeho najnovšiu lest, ktorú zosnoval v obchode so starožitnosťami. Medzitým Kapitán Amerika a Squirrel Girl prenasledujú zákerného Paste Pot Petea, ktorý vyčíňa v škole! A napokon zavládne chaos, keď nebezpečná zlodejka ukradne jeden z najmocnejších artefaktov Doctora Strangea - ale našťastie je tu Captain Marvel, aby mu ho pomohla získať späť!

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Marvel Action - Avengers"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM