EN

Rétorika pre obchodníkov i bežný život

+ DVD

Vojtěch Černý


Titul je určený tým, ktorých každodenným chlebom je vysvetľovanie a presvedčovanie - obchodníkom, ale tiež manažérom, učiteľom, politikom, atď. Ponúkne im ucelený kurz, ktorého úlohou je vylepšiť vystupovanie, prejav, ale predovšetkým argumentáciu. Prejde najčastejšie námietky, ako sa na ne čo najlepšie pripraviť a ako ich v praxi zvládnuť. Súčasťou knihy je i DVD - video lekcia vás zasvätí do tajov reči tela.

Informácie

Jazyk slovenčina
Počet strán 328
EAN 9788025134306
Dátum vydania 24.10.2011
Vek od 15
Formát 167x225 mm
Vydavateľstvo BIZBOOKS
Hmotnosť 0,82
Typ kniha + DVD
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Titul je určený tým, ktorých každodenným chlebom je vysvetľovanie a presvedčovanie - obchodníkom, ale tiež manažérom, učiteľom, politikom, atď. Ponúkne im ucelený kurz, ktorého úlohou je vylepšiť vystupovanie, prejav, ale predovšetkým argumentáciu. Prejde najčastejšie námietky, ako sa na ne čo najlepšie pripraviť a ako ich v praxi zvládnuť.

Súčasťou knihy je i DVD - video lekcia vás zasvätí do tajov reči tela, v jazykovom kútiku si zopakujete zásady bezchybnej výslovnosti i správneho prednesu, osvojíte si jazykové väzby, ktoré v obchode nenásilne fungujú. Prejdete si typické situácie ako pri jednaní, ale aj v bežnom živote, s typmi a odporúčaniami, ako je možné ich riešiť.

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM