EN

Zrádné srdce

Mary E. Pearsonová


Druhý díl Falešného polibku.
V zajetí barbarského krále mají Lia a Rafe jen malou šanci na útěk. Jejich jedinou nadějí je spoléhat na to, že král bude příliš ohromen jejím darem, než aby je popravil. Královo zaujetí Liou je však větší, než se na první pohled zdá. Stále je tu i Rafe, který jí lhal, ale pro její ochranu obětoval vlastní svobodu. Zatímco se probouzí Liinym dar a ona poznává sama sebe, je jí jasné, že ji čekají rozhodnutí, která ovlivní její zemi… i její vlastní osud.

Informácie

Číslo dielu 2
Jazyk čeština
Originálny názov The Heart of Betrayal
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Jana Jašová
Počet strán 320
EAN 9788075444769
Dátum vydania 4.12.2017
Vek od 12
Formát 145x205 mm
Vydavateľstvo COOBOO
Hmotnosť 0,504
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

V zajetí barbarského krále Vendy mají Lia a Rafe jen malou šanci na útěk. A tak je jejich jedinou nadějí spoléhat na to, že král bude příliš zaujat Liiným údajným darem, než aby je oba nechal popravit. A samozřejmě je tu i Kaden, který jí lhal, ale který zároveň tuší, že Lia jediná dokáže zvrátit kola osudu.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Kroniky Pozostalých"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Mary E. Pearsonová

Mary E. Pearsonová

Mary E. Pearsonová je autorkou niekoľkých veľmi úspešných kníh. Už od malička chcela byť spisovateľkou, čo sa jej podarilo, lebo teraz sa písaniu kníh venuje na plný úväzok. Žije v Carlsbade v Kalifornii spolu so svojím manželom a dvoma zlatými retrívermi. Napísala už niekoľko úspešných kníh, ale preslávila sa práve trilógiou Kroniky pozostalých (Falošný bozk, Zradné srdce, Temná krása).
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM