EN

Herbár pre deti

Oldřich Růžička


Nájdi, vylisuj a nalep si svoje vlastné bylinky.
Kniha obsahuje 15 rastlín, ktoré rastú v tvojom bezprostrednom okolí, v záhrade alebo na lúke, na poli či v lese za mestom. Urob si výlet s rodičmi alebo s kamarátmi, pohľadaj si podľa ilustrácií bylinku, vylisuj ju a nalep si ju do špeciálneho vrecka. Vznikne tak tvoj prvý herbár, vďaka ktorému sa naučíš veľa zaujímavého o zdraviu prospešných bylinkách a dozvieš sa, aký úžitok z nich ľudia môžu mať. Nauč sa podľa receptov z bylín robiť čaje, osviežujúce malinovky alebo chutné dezerty.

Informácie

Jazyk slovenčina
Pôvodný jazyk čeština
Počet strán 34
EAN 9788087222485
Dátum vydania 26.5.2017
Vek od 8
Formát 230x280 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Hmotnosť 0,73
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Kniha obsahuje 15 rastlín, ktoré rastú v tvojom bezprostrednom okolí, v záhrade alebo na lúke, na poli či v lese za mestom. Urob si výlet s rodičmi alebo s kamarátmi, pohľadaj si podľa ilustrácií bylinku, vylisuj ju a nalep si ju do špeciálneho vrecka. Vznikne tak tvoj prvý herbár, vďaka ktorému sa naučíš veľa zaujímavého o zdraviu prospešných bylinkách a dozvieš sa, aký úžitok z nich ľudia môžu mať. Každá bylinka popísaná v knihe je veľkou zásobárňou látok, ktoré majú blahodarný vplyv na ľudské zdravie. Nauč sa podľa receptov z bylín robiť čaje, osviežujúce malinovky alebo chutné dezerty a staň sa obdivovaným domácim bylinkárom alebo bylinkárkou.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Video

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Oldřich Růžička

Oldřich Růžička

Vyštudoval Pedagogickú fakultu Masarykovej univerzity a viac ako 12 rokov učil na základnej škole, neskôr aj na gymnáziu. Po kariére učiteľa presedlal na redaktorskú profesiu a zameriaval sa na knihy pre deti a mládež či oblasť non-fiction literatúry. Jeho knihy boli preložené do viac ako 50 jazykov.
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

vinlit.sk - Herbár pre deti

Knihy určené pre deti sú čarovné, pretože si v nich svoj kúsok knižného raja nájdu aj dospelí. Ako študentku ekológie ma kniha Herbár pre deti veľmi zaujala, a to hneď z viacerých dôvodov. Už po prvotnom prelistovaní mi kniha zaimponovala svojou farebnosťou. Ilustrátorkám knihy Alexandre Hetmerovej a Magdaléne Chumchalovej sa podarilo vniesť do každej stránky kúsok prírody. Na začiatku knihy sa...
NAPÍŠTE NÁM