EN

Atlas Európy pre deti

Oldřich Růžička


Celá Európa ako na dlani v šiestich veľkých rozkladacích mapách, ktoré stoja za objavenie.
Európa je síce druhým najmenším svetadielom, ale pokiaľ ide o objavovanie zaujímavostí, je priam nevyčerpateľným zdrojom. V Európe žije vyše sedemsto miliónov obyvateľov, ktorí hovoria viac ako dvesto jazykmi a tvoria vyše päťdesiat národov v päťdesiatich rôznych štátoch. Vyber sa s nami na cestu naprieč celou Európou. O každej krajine sa niečo dozvieš, v každom štáte chvíľu zostaneš. Nemusíš si ani baliť kufor, stačí sa len pohodlne usadiť a veľké putovanie po Európe môže hneď začať.

Informácie

Žáner encyklopédia
Jazyk slovenčina
Pôvodný jazyk čeština
Počet strán 48
EAN 9788000046716
Dátum vydania 21.9.2017
Vek od 7
Formát 230x260 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Hmotnosť 0,64
Typ kniha
Väzba viazaná s poťahom z iného materiálu

Európa je síce druhým najmenším svetadielom, ale pokiaľ ide o objavovanie zaujímavostí, je priam nevyčerpateľným zdrojom. V Európe žije vyše sedemsto miliónov obyvateľov, ktorí hovoria viac ako dvesto jazykmi a tvoria vyše päťdesiat národov v päťdesiatich rôznych štátoch. To už stojí za objavovanie. Vyber sa s nami na cestu naprieč celou Európou od západu na východ a od severu na juh v šiestich veľkých rozkladacích mapách plných pozoruhodností. O každej krajine sa niečo dozvieš, v každom štáte chvíľu zostaneš. Zoznámiš sa s európskymi osobnosťami histórie aj súčasnosti, spoznáš najzaujímavejšie európske stavby a prečítaš si o zástupcoch živočíchov a rastlín z jednotlivých kútov Európy. Nemusíš si ani baliť kufor, stačí sa len pohodlne usadiť a veľké putovanie po Európe môže hneď začať.

V atlase nájdeš:

• celú Európu v šiestich rozkladacích mapách,

• európske stavby a výber zaujímavých osobností,

• rastliny a živočíchy európskeho kontinentu,

• dvanásť priložených zošitkov s ďalšími informáciami o stavbách, ľuďoch a histórii,

• všetko jednoduchou a zrozumiteľnou formou vhodnou pre najmenších čitateľov.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Oldřich Růžička

Oldřich Růžička

Vyštudoval Pedagogickú fakultu Masarykovej univerzity a viac ako 12 rokov učil na základnej škole, neskôr aj na gymnáziu. Po kariére učiteľa presedlal na redaktorskú profesiu a zameriaval sa na knihy pre deti a mládež či oblasť non-fiction literatúry. Jeho knihy boli preložené do viac ako 50 jazykov.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM