EN

Škola dobra a zla

Soman Chainani


Veríte rozprávkam? V Škole dobra a zla spoznáte, aké je nebezpečné veriť rozprávkam, ktoré vás vtiahnu do deja a nebudú chcieť pustiť späť...
Sophie čakala celý život na to, kým ju unesú do Školy dobra, kde sa z nej stane princezná, nájde si toho pravého princa a budú spolu naveky šťastní. Teda aspoň taký bol plán. Sophie a jej kamarátka Agatha totiž pochádzajú z Gavaldonu, mestečka, kde sa každé štyri roky stratia dve deti. Nikto však netuší, kam sa vlastne podejú. V Škole dobra a zla sa z nich potom podľa predurčenia stanú kladné alebo záporné rozprávkové postavy.

Informácie

Žáner fantasy
Číslo dielu 1
Jazyk slovenčina
Originálny názov The School for Good and Evil
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Zora Ličková
Počet strán 424
EAN 9788056616383
Dátum vydania 24.7.2020
Vek od 10
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo COOBOO
Hmotnosť 0,568
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Veríte rozprávkam?

Sophie čakala celý život na to, kým ju unesú...

Pýtate sa kam? Do rozprávky. Do Školy dobra, kde sa z nej stane princezná, nájde si toho pravého princa a budú spolu naveky šťastní. Teda aspoň taký bol plán. Sophie a jej kamarátka Agatha totiž pochádzajú z Gavaldonu, mestečka, kde sa každé štyri roky stratia dve deti. Nikto však netuší, kam sa vlastne podejú. V Škole dobra a zla sa z nich potom podľa predurčenia stanú kladné alebo záporné rozprávkové postavy. Všetky deti sa únosu boja, len Sophie potajomky dúfa, že práve z nej sa stane krásna princezná. Ale čo ak sa to všetko popletie a ona skončí v Škole zla? Môže byť krásna Sophie čarodejnicou?

So Sophie a Agathou spoznáte, aké je nebezpečné veriť rozprávkam, ktoré vás vtiahnu do deja a nebudú chcieť pustiť späť.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Škola dobra a zla"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Soman Chainani

Soman Chainani

Soman Chainani vyštudoval anglickú a americkú literatúru na Harvarde a filmovú vedu na univerzite v Kolumbii. Svoju kariéru odštartoval ako scenárista a režisér. Jeho filmy boli premietané na viac ako 150 filmových festivaloch po celom svete. Ako spisovateľ sa preslávil sériou kníh Škola dobra a zla, z ktorej sa globálne predali milióny výtlačkov a bola preložená do viac ako 30 jazykov. Spoločnosť Netflix momentálne pracuje na jej filmovej adaptácii. Všetky časti série trhali rebríčky predajnosti. Viac o autorovi a jeho tvorbe sa dozviete na www.somanchainani.net
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM