EN

Sesterstvo sobotňajšieho sauvignonu

Gill Sims


Je čas naliať si čistého vína!
Otázka nie je, či Claire potrebuje pohárik. Otázka je, či pre ňu existuje dosť veľký pohár. Manžel jej zahol s najlepšou kamarátkou. Deti na ňu volajú sociálku, vždy keď ich chce nakŕmiť brokolicou. Našťastie však má kamarátky, ktoré spája náklonnosť k tekutej terapii. Spoločne sa im hádam podarí presvedčiť Claire o tom, že život zreje ako kvalitné červené víno. Alebo aspoň o tom, že ponúka niečo lepšie než len žehlenie, varenie a večné upratovanie po lenivých a prefíkaných potomkoch.

Informácie

Jazyk slovenčina
Prekladateľ Denisa Jahičová
Počet strán 352
EAN 9788056637852
Dátum vydania 19.1.2024
Vek od 18
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,52
Typ kniha
Väzba viazaná s papier. poťahom s lam. prebal

Otázka nie je, či Claire potrebuje pohárik. Otázka je, či pre ňu existuje dosť veľký pohár.

Manžel jej zahol s najlepšou kamarátkou. Deti na ňu volajú sociálku, vždy keď ich chce nakŕmiť brokolicou. Našťastie však má kamarátky, ktoré spája náklonnosť k tekutej terapii. Spoločne sa im hádam podarí presvedčiť Claire o tom, že život zreje ako kvalitné červené víno. Alebo aspoň o tom, že ponúka niečo lepšie než len žehlenie, varenie a večné upratovanie po lenivých a prefíkaných potomkoch.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Gill Sims

Gill Sims

Gill Simsová je autorkou veľmi úspešného blogu a facebookovej stránky o rodičovstve Peter and Jane. Žije v Škótsku s manželom, dvomi deťmi a neposlušným zachráneným borderským teriérom, ktorý vládne celému domu. Gill vo voľnom čase pije víno, stráca čas na sociálnych sieťach, snaží sa a nedarí sa jej znovu získať stratenú mladosť a hľadá psa, keď sa rozhodne vydať na ďalší zo svojich pravidelných výletov. Je autorkou bestsellerovej série kníh Prečo mama…
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM