EN

Všetky cesty vedú sem

Mariana Zapata


Môže nezlomné priateľstvo prerásť do lásky, aká vykvitne len raz za život?
Ora vie, že presťahovať sa do rodného mestečka v Colorade a začať v ňom odznova nebude ľahké. Po rozchode s dlhoročným priateľom dúfa, že pobyt v horách jej dokáže vyliečiť zlomené srdce. Pomôcť by v tom mohol aj dobre vyzerajúci domáci, na ktorého má dobrý výhľad z prenajatého bytu. Lenže byt jej neprenajal Tobias Rhodes, ale jeho syn Amos. Nevrlý Rhodes si zúrivo chráni rodinu, nedôveruje cudzím a od Ory si drží odstup. Tá sa jeho správaním nedá odradiť a pomaly rozoberá jeho obranný múr.

Informácie

Jazyk slovenčina
Prekladateľ Miriam Ghaniová
Počet strán 480
EAN 9788056638545
Dátum vydania 8.3.2024
Vek od 18
Formát 145x205 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,66
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Ľudia, ktorých stratíme, si vezmú kúsok z nás... ale zanechajú v nás aj kúsok zo seba.

Aurora De La Torreová, ktorú priatelia volajú Ora, vie, že presťahovať sa do mestečka Pagosa Springs v Colorade a začať v ňom odznova nebude ľahké. Kedysi však bolo jej domovom a je plné sladkobôľnych spomienok na zosnulú matku. Po rozchode s dlhoročným priateľom, slávnym hudobníkom Kadenom, dúfa, že pobyt v malom mestečku v horách jej dokáže vyliečiť zlomené srdce. Pomôcť by v tom mohol aj dobre vyzerajúci domáci, na ktorého má dobrý výhľad z prenajatého bytu.

Lenže byt jej neprenajal Tobias Rhodes, ale jeho dospievajúci syn Amos. Drsný a nevrlý Rhodes si zúrivo chráni rodinu, nedôveruje cudzím a od optimistickej Ory si drží odstup. Tá sa jeho správaním nedá odradiť, ďalej podniká túry, ktoré pred mnohými rokmi absolvovala jej mama, a pri rozhovoroch pri táboráku pomaly rozoberá jeho obranný múr. Nezlomné priateľstvo onedlho prerastá do lásky, aká vykvitne len raz za život.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Mariana Zapata

Mariana Zapata

Mariana Zapata je bestsellerová americká autorka. Jej knihy sú plné romantiky, ale aj ostrého humoru. Písala už od detstva a na internete sa dá dopátrať k jej fanfiction o chlapčenskej kapele. Ak nepíše, tak číta. Najmä scifi, steampunk či historické fikcie.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM