EN

Teória lásky

Ali Hazelwood


Veda je stále plná romantiky! Aj najstráženejších teórií o láske!
Teoretická fyzička Elsie Hannawayová cez deň vyučuje termodynamiku a po večeroch pracuje ako falošná priateľka, aby si prilepšila. Jack Smith, brat jej obľúbeného klienta, je experimentálny fyzik, ktorý zničil kariéru jej mentora a podkopal povesť všetkých teoretikov. A práve on sedí v prijímacej komisii na MIT, kam sa Elsie túži dostať. Elsie je pripravená na totálnu vojnu, ale zisťuje, že keď je s ním, nemusí sa hrať na nikoho iného. Bude Jack tým, pri kom uvedie do praxe svoje teórie o láske?

Informácie

Jazyk slovenčina
Prekladateľ Ivana Cingelová
Počet strán 408
EAN 9788056639092
Dátum vydania 22.3.2024
Vek od 15
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,5
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Teoretická fyzička Elsie Hannawayová žije dvojaký život: cez deň pracuje ako pomocná profesorka v laboratóriách a vyučuje termodynamiku, po večeroch si kompenzuje neexistujúci plat tým, že ponúka svoje služby ako falošná priateľka.

Je to celkom príjemná práca, kým nezistí, že Jack Smith, starší brat jej obľúbeného klienta, je chladnokrvný experimentálny fyzik, ktorý zničil kariéru jej mentora a podkopal povesť teoretikov po celom svete. A tento Jack sedí v prijímacej komisii na MIT, kam sa Elsie túži dostať.

Elsie je pripravená na totálnu vojnu, ale čo majú znamenať tie dlhé, prenikavé pohľady? Ako je možné, že keď je s ním, nemusí sa hrať na nikoho iného? Môže byť Jack konečne tým, pri kom uvedie do praxe svoje najstráženejšie teórie o láske?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Plný vášne a vedy"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Ali Hazelwood

Ali Hazelwood

Spisovateľka Ali Hazelwood sa narodila v Taliansku, ale štúdium ju zavialo do Ameriky, kde si dokončila doktorandský titul v neurovede. Okrem písania aj vyučuje. Vo svojej tvorbe sa venuje romantickým románom, ale zobrazuje silné hlavné hrdinky, ktoré študujú alebo pracujú v oblasti vedy. Debutovala románom Hypotéza lásky, ktorý sa stal okamžitým bestsellerom. Vo voľnom čase najradšej behá, tlačí sa koláčikmi a sleduje sci-fi filmy obklopená mačkami.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM