EN

Ta hudba mi stále zní v hlavě

Agnes Martin-Lugand


Odolá jejich manželství tlaku okolí?
Yanis a Véra jsou na prahu čtyřicítky a ke štěstí jim nechybí vůbec nic. Milují se jako první den a mají spolu tři nádherné děti. Jen kdyby se podnikavému Yanisovi, který pracuje v architektonické kanceláři pragmatického, opatrného švagra Luca, dostávalo víc prostoru pro seberealizaci. Yanis, povzbuzován svou ženou, se rozhodne podnikat na vlastní pěst a osvobodit se. V životě mladého páru nastane nečekaný zvrat. Podaří se Yanisovi vymanit z pekelné spirály a nestrhnout s sebou na dno i Véru?

Informácie

Jazyk čeština
Originálny názov J'ai toujours cette musique dans la tete
Pôvodný jazyk francúzština
Počet strán 384
EAN 9788026713128
Dátum vydania 25.10.2018
Vek od 18
Formát 115x185 mm
Vydavateľstvo MOTTO
Hmotnosť 0,485
Typ kniha
Väzba viazaná s papier. poťahom s lam. prebal

Yanis a Véra jsou na prahu čtyřicítky a ke štěstí jim nechybí vůbec nic. Milují se jako první den a mají spolu tři nádherné děti. Jen kdyby se kreativnímu a podnikavému Yanisovi, talentovanému samoukovi v oboru stavebnictví, který pracuje v architektonické kanceláři pragmatického, opatrného švagra Luca, dostávalo víc prostoru pro seberealizaci. Když Luc odmítne zakázku, v níž Yanis vidí neopakovatelnou šanci, o níž léta snil, dojde k jejich rozchodu. Yanis, povzbuzován svou ženou a finančně podporován klientem Tristanem, který mu projevuje bezvýhradnou důvěru, se rozhodne podnikat na vlastní pěst a osvobodit se.

V životě mladého páru, který se dosud zdál být splněným snem, však nastane nečekaný zvrat. Podaří se Yanisovi vymanit z pekelné spirály a nestrhnout s sebou na dno i Véru? Odolá jejich manželství ambicím okolí?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Agnes Martin-Lugand

Agnes Martin-Lugand

Agnès Martin-Lugand sa narodila v roku 1979 vo francúzskom prístavnom meste Saint-Malo. Predtým ako začala písať knihy, pracovala ako psychologička. Jej debutom bol román Šťastní ľudia čítajú a pijú kávu a v jej rodnom Francúzsku aj po celom svete zaznamenal veľký úspech. V slovenskom jazyku vyšli aj jej ďalšie romány, napríklad Smútok lásku neodplaví, Kvapka šťastia v rannej káve či Život je ľahký, nerob si starosti. Patrí medzi najúspešnejšie francúzske prozaičky, jej romány boli preložené do viac ako štrnástich jazykov a ich predaje prekročili hranicu dvoch miliónov kusov.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM