EN

Štvrtá opica

J.D. Barker


Je perfekcionista, neuchopiteľný psychopat. Prezývajú ho Opičí vrah.
Je to zabijak s pokriveným videním sveta a s absolútnou absenciou súcitu. Detektív Sam Porter ho prenasleduje dlhých päť rokov a po celý ten čas od neho dostáva balíčky s desivým obsahom. Každá doručená zásielka obsahuje časť tela zavraždenej obete. Teraz však došlo k významnému zvratu v pátraní: Porterovi sa dostal do rúk vrahov denník. Podarí sa mu zo šialencových zápiskov vydedukovať jeho osobnosť?

Informácie

Žáner detektívka
Jazyk slovenčina
Séria Opičí vrah
Prekladateľ Miriam Ghaniová
Počet strán 432
EAN 9788056636183
Dátum vydania 13.10.2023
Vek od 18
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,54
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Je perfekcionista, neuchopiteľný psychopat. Prezývajú ho Opičí vrah. Je to zabijak s pokriveným videním sveta a s absolútnou absenciou súcitu. Detektív Sam Porter ho prenasleduje dlhých päť rokov a po celý ten čas od neho dostáva balíčky s desivým obsahom. Každá doručená zásielka obsahuje časť tela zavraždenej obete. Teraz však došlo k významnému zvratu v pátraní: Porterovi sa dostal do rúk vrahov denník. Podarí sa mu zo šialencových zápiskov vydedukovať jeho osobnosť?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Opičí vrah"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
J.D. Barker

J.D. Barker

J.D. BARKER nepatrí k autorom, ktorí by snívali o spisovateľskej kariére od detstva. Jeho raná tvorba vychádzala v stredoškolskom časopise, ale tak vyčnievala nad priemer, že ho s ponukou práce oslovil šéfredaktor magazínu Dvadsiata piata paralela. V redakcii tohto časopisu strávil Barker niekoľko turbulentných rokov s človekom, ktorý sa neskôr preslávil ako búrlivý hudobník Marilyn Manson. Súbežne s publicistickou tvorbou sa Barker pustil aj do písania kníh. Ukážku svojho debutového románu poslal Stephenovi Kingovi a požiadal ho, či by smel použiť meno jednej z jeho postáv. Od Kinga dostal nielen povolenie, ale aj nadšené povzbudenie do ďalšej tvorby. Nasledovalo mnoho medzinárodných úspechov, z ktorých najväčší doteraz predstavuje Štvrtá opica (Lindeni 2023). Barkerova trilógia s detektívom Samom Porterom posunula podľa mienky recenzentov hranice žánru. Barker v nej stvoril psychopatického vraha, ktorý má v sebe čosi z antihrdinov Mlčania jahniat alebo filmu Sedem. Je temný, desivý a fascinujúci.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM