EN

Labyrint klamstiev

Andy Maslen


Koľko detektívov zabilo vlastnú manželku? Prvý diel dych berúcej detektívnej série.
Čerstvo povýšeného inšpektora Henryho Forda povolajú vyšetrovať dvojitú vraždu. Aj napriek nedostatku indícií tuší, že za všetkým stojí sériový vrah. Ford totiž z vlastnej skúsenosti dobre vie, ako po sebe zločinci zahladzujú stopy. Pred rokmi prišiel o manželku pri horolezeckej nehode, ktorú sám spôsobil. Ponurú pravdu sa snaží utajiť pred svojím synom i novou partnerkou, s ktorou pracuje na prípade. Dokáže celú situáciu ustáť dosť dlho na to, aby zabijaka zastavil?

Informácie

Žáner detektívka
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Adriena Richterová
Počet strán 392
EAN 9788056637814
Dátum vydania 19.1.2024
Vek od 18
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,49
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Koľko detektívov z oddelenia vrážd zabilo svoju ženu? Táto otázka stále ťaží inšpektora Henryho Forda zo salisburskej kriminálky a vznáša sa ako tieň nad jeho kariérou.

Čerstvo povýšeného inšpektora Henryho Forda povolajú vyšetrovať dvojitú vraždu. Aj napriek nedostatku indícií tuší, že za všetkým stojí sériový vrah. Ford totiž z vlastnej skúsenosti dobre vie, ako po sebe zločinci zahladzujú stopy. Pred rokmi prišiel o manželku pri horolezeckej nehode, ktorú sám spôsobil. Ponurú pravdu sa snaží utajiť pred svojím synom i novou partnerkou, s ktorou pracuje na prípade. Dokáže celú situáciu ustáť dosť dlho na to, aby zabijaka zastavil?

Prvý diel detektívnej série

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Andy Maslen

Andy Maslen

Andy Maslen sa narodil v britskom Nottinghame. Vyštudoval psychológiu a vyskúšal si mnoho rôznych povolaní. Pracoval ako barman, predavač v obchode s gramofónovými platňami, podomový predajca aj kuchár v talianskej reštaurácii. Posledné desiatky rokov sa živí ako copywriter a spisovateľ. Na svojom autorskom konte má veľa úspešných trilerov. Vo voľnom čase hrá na bluesovej gitare.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM