EN

Mihnutím oka

Jo Callaghan


Umelá inteligencia verzus ľudská skúsenosť. Logika verzus inštinkt. Oslnivý debut, ktorý kladie otázku, čo znamená byť človekom.
Hlavná inšpektorka Kat Franková vie o stratách veľa. Ovdovelá Kat je vyšetrovateľka, ktorá dôveruje svojim inštinktom. Vybrali ju, aby viedla pilotný program, do ktorého je zapojený aj asistent v podobe umelej inteligencie Lock. Katine inštinkty však často narážajú na Lockovu logiku. Keď sa Katin nadriadený rozhodne znova otvoriť dva odložené prípady nezvestných osôb, Lock je jediný, kto dokáže Kat pomôcť čo najrýchlejšie získať potrebné informácie.

Informácie

Žáner detektívka
Číslo dielu 1
Jazyk slovenčina
Séria Kat & Lock
Prekladateľ Miriam Ghaniová
Počet strán 352
EAN 9788056635148
Dátum vydania 15.3.2024
Vek od 18
Formát 145x230 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,6
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Hlavná inšpektorka Kat Franková vie o stratách veľa. Ovdovelá Kat je vyšetrovateľka, ktorá dôveruje svojim inštinktom. Vybrali ju, aby viedla pilotný program, do ktorého je zapojený aj asistent v podobe umelej inteligencie Lock. Katine inštinkty často narazia na Lockovu logiku, no keď sa Katin nadriadený rozhodne znova otvoriť dva odložené prípady nezvestných osôb, Lock je jediný, kto dokáže Kat pomôcť čo najrýchlejšie získať potrebné informácie.

V stávke sú ľudské životy. Dokáže nevšedná dvojica spojiť sily, skôr než sa niekto stane ďalším číslom v štatistike?

Oslnivý debut novej autorky, ktorý kladie otázku, čo znamená byť človekom.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Jo Callaghan

Jo Callaghan

JO CALLAGHAN pracuje na plný úväzok jako vedúca výskumníčka budúceho vplyvu umelej inteligencie a genomiky na prácu a zamestnancov. Absolvovala kurz Writers‘ Academy (Penguin Random House), dostala sa do výberu kandidátov na cenu v súťaži Myslexia Novel Writing Competition a Bath Novel Competition. Po strate manžela, ktorý zomrel na rakovinu v roku 2019, začala písať knihu Mihnutím oka, svoj debutový kriminálny román, ktorý sa zaoberá spracovaním straty a zmyslu bytia. Žije so svojimi dvoma dětmi v Strednom Anglicku, veľa času trávi tweetovaním ako @JoCallaghanKat a v súčasnosti píše svoj druhý román.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM