EN

Bodyguardka

Katherine Center


Ona mu kryje chrbát, on si získal jej srdce. Čo by sa mohlo pokaziť? Svetový bestseller od hviezdy pohodovej romantiky!
Hannah Brooksová vyzerá skôr ako učiteľka v škôlke než žena, ktorá by vás vedela zabiť vývrtkou. No pravda je taká, že pracuje ako bodyguardka Práve ju nasadili na slávneho herca Jacka Stapletona. Keď Jackovi ochorie mama, vráti sa na rodinný ranč. Jack však nechce, aby sa jeho rodina dozvedela, že ho prenasleduje stalkerka, ani že má ochranku. A tak Hannah musí predstierať, že je jeho priateľka. Hannah sa jej nová rola ktovieako nevidí. No čím viac času trávi s Jackom, tým sa jej zdá reálnejšia.

Informácie

Jazyk slovenčina
Prekladateľ Adriena Richterová
Počet strán 392
EAN 9788056639016
Dátum vydania 5.4.2024
Vek od 18
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,52
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Hannah Brooksová vyzerá skôr ako učiteľka v materskej škôlke než žena, ktorá by vás vedela zabiť vývrtkou na otváranie fliaš alebo guľôčkovým perom. No pravda je taká, že pracuje ako bodyguardka – osoba poverená výkonom fyzickej ochrany. Práve ju nasadili na slávneho herca Jacka Stapletona, aby ho chránila pred stalkerkou v strednom veku.

Keď Jackovi ochorie mama, vráti sa na rodinný ranč v Texase. Má to však jeden háčik. Jack nechce, aby sa jeho rodina dozvedela, že ho prenasleduje stalkerka, ani že má ochranku. A tak Hannah – proti svojej vôli a presvedčeniu – musí predstierať, že je Jackova priateľka.

Hannah sa jej nová rola ktovieako nevidí. No čím viac času trávi s Jackom, tým väčšmi sa jej zdá reálnejšia. A to jej zlomí srdce. Pre Hannah nie je problém chrániť Jacka, ale ako si ochráni svoje dlho zanedbávané srdce? To je najťažšia úloha, akú dosiaľ v živote riešila.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Katherine Center

Katherine Center

Katherine Center je bestsellerová autorka vtipných a dojímavých románov o láske a rodine How to Walk Away (Ako odísť), Things You Save in a Fire (Veci, ktoré zachrániš v ohni) a Happiness for Beginners (Šťastie pre začiatočníkov). Filmová adapptácia jej knihy Lost Husband (Stratený manžel) sa dostala na prvé miesto sledovanosti na Netflixe a jej romány kraľovali v mnohých rebríčkoch najobľúbenejších kníh. Prirovnávajú ju k Jane Austenovej i Nore Ephronovej. Book Page ju nazýva „vládnucou kráľovnou pohodového čítania“. Katherine Center žije v Houstone s manželom a dvoma deťmi. Viac sa o nej môžete dozvedieť na jej webovej stránke: katherinecenter.com
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM