EN

Ľutujem, nemám čas...

Agnes Martin-Lugand


Autorka úspešných románov Šťastní ľudia čítajú a pijú kávu a Život je ľahký prináša neobyčajne silný príbeh o láske, priateľstve a o tom, čo je v živote najdôležitejšie.
Mladá tlmočníčka Yaël získala skvelé miesto v medzinárodnej agentúre a vrhla sa do práce. Kariéra ju úplne pohltila, akoby v živote neexistovalo nič iné. Pred desiatimi rokmi náhle a bez vysvetlenia zmizol jej priateľ Marc a s ním aj bezstarostné chvíle so sestrou a s blízkymi priateľmi, ktorých už sotva vídala. Náhodné stretnutie s Marcom jej však obrátilo život naruby.

Informácie

Číslo dielu 3
Jazyk slovenčina
Originálny názov Désolée, je suis attendue...
Pôvodný jazyk francúzština
Počet strán 424
EAN 9788056600566
Dátum vydania 20.2.2017
Vek od 18
Formát 115x185 mm
Vydavateľstvo MOTTO
Hmotnosť 0,46
Typ kniha
Väzba viazaná s papier. poťahom s lam. prebal

Mladá tlmočníčka Yaël získala skvelé miesto v medzinárodnej agentúre a vrhla sa do práce. Kariéra ju úplne pohltila, akoby v živote neexistovalo nič iné. Pred desiatimi rokmi náhle a bez vysvetlenia zmizol jej priateľ Marc a s ním aj bezstarostné chvíle so sestrou a s blízkymi priateľmi, ktorých už sotva vídala. Náhodné stretnutie s Marcom jej však obrátilo život naruby. Vášeň medzi nimi opäť vzplanie v plnej sile a Yaël v zajatí svojich ambícií a hektického spôsobu života zrazu pocíti šialený strach, že ho opäť stratí...

Neobyčajne silný príbeh o láske, priateľstve a o tom, čo je v živote najdôležitejšie.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Romány Agnes Martin-Lugand"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Agnes Martin-Lugand

Agnes Martin-Lugand

Agnès Martin-Lugand sa narodila v roku 1979 vo francúzskom prístavnom meste Saint-Malo. Predtým ako začala písať knihy, pracovala ako psychologička. Jej debutom bol román Šťastní ľudia čítajú a pijú kávu a v jej rodnom Francúzsku aj po celom svete zaznamenal veľký úspech. V slovenskom jazyku vyšli aj jej ďalšie romány, napríklad Smútok lásku neodplaví, Kvapka šťastia v rannej káve či Život je ľahký, nerob si starosti. Patrí medzi najúspešnejšie francúzske prozaičky, jej romány boli preložené do viac ako štrnástich jazykov a ich predaje prekročili hranicu dvoch miliónov kusov.
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

blog - Pred životom neutečieš

Mám pocit, že v poslednom čase sa čoraz viac ozývajú hlasy nespokojné s rýchlou dobou, netrpezlivosťou ľudí a ich večnou zaneprázdnenosťou. Nie nadarmo staršia generácia hromží, že za ich čias sa ľudia skutočne rozprávali a nenáháňali sa iba za čímsi nedosiahnuteľným. Francúzska spisovateľka Agnes Martin-Lugand už svojimi predošlými knihami Šťastní ľudia čítajú a pijú kávu a Život je ľahký, nerob ...
NAPÍŠTE NÁM