EN

Ako sa vyrába ďalší majstrovský veľkofilm

Tom Hanks


Superromán o superhrdinoch od oscarového herca Toma Hanksa!
Od oscarového herca a autora bestsellerov: román o vzniku hviezdneho, multimiliónového filmu o superhrdinoch... a o skromných komiksoch, ktoré ho inšpirovali. Vtipný, dojímavý a podnetný román, ktorý zachytáva zmeny v Amerike a americkej kultúre od druhej svetovej vojny. Zoznámime sa s mužskou hviezdou filmu s mimoriadne komplikovanou povahou, s úžasnou hlavnou predstaviteľkou, excentrickým scenáristom/režisérom, producentkou, asistentkou produkcie a všetkými ostatnými na oboch stranách kamery.

Informácie

Jazyk slovenčina
Prekladateľ Diana Ghaniová
Počet strán 480
EAN 9788056639115
Dátum vydania 29.3.2024
Vek od 15
Formát 145x205 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,7
Typ kniha
Väzba viazaná s papier. poťahom s lam. prebal

Od oscarového herca a autora bestsellerov: román o vzniku hviezdneho, multimiliónového akčného filmu o superhrdinoch... a o skromných komiksoch, ktoré ho inšpirovali. Vtipný, dojímavý a úžasne podnetný román, ktorý zachytáva aj zmeny v Amerike a americkej kultúre od druhej svetovej vojny.

Prvá časť príbehu sa odohráva v roku 1947. Problémový vojak sa po návrate z vojny zoznamuje so svojím talentovaným päťročným synovcom, v ktorom zanechá nezmazateľný dojem, a potom na dvadsaťtri rokov zmizne.

Prestrih do roku 1970: Synovec, ktorý teraz kreslí undergroundové komiksy v Oaklande v Kalifornii, sa znovu stretáva so svojím strýkom, spomína si na komiks, ktorý čítal, keď mal päť rokov, a kreslí novú verziu so strýkom ako hrdinom bojujúcim počas druhej svetovej vojny.

Strih do súčasnosti: Úspešný režisér objaví komiks z roku 1970 a rozhodne sa z neho vytvoriť súčasný film o superhrdinovi.

Na scénu prichádza herecké obsadenie: Zoznámime sa s mužskou hviezdou filmu s mimoriadne komplikovanou povahou, jeho úžasnou hlavnou predstaviteľkou, excentrickým scenáristom/režisérom, producentkou, asistentkou produkcie a všetkými ostatnými na oboch stranách kamery.

Bonusový materiál: tri komiksy, ktoré napísal sám Tom Hanks.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Tom Hanks

Tom Hanks

TOM HANKS je herec, scenárista, režisér a producent. V súčasnosti patrí medzi najlepších a najoceňovanejších hercov svojej generácie. Exceluje rovnako v komédiách ako aj vo vážnych drámach a prirodzenosť a nesmierna empatia, s akou stvárňuje rôznorodých hrdinov vo filmoch, sa prejavuje aj v jeho literárnych postavách. Tým vzbudzujú u čitateľov sympatie a sú im veľmi blízke. Tom Hanks publikoval svoje texty v New York Times, Vanity Fair a v New Yorker.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM